Najdi forum

Metroseksualec

A ve kdo, kaj to pomeni?

An urban male with a strong aesthetic sense who spends a great deal of time and money on his appearance and lifestyle

:)) ja, saj vem tako približno, je bil tudi članek v Vivi o tem, a mi še vedno ni bilo oz. ni čisto jasno, kje so meje tega – kdaj je nekdo že oz. kdaj še ne… A je tu kak moški,ki bi se označil za metroseksualca? :))
A je to po domače šminker ali kaj??

Sopomenka za Jurija Schollmayerja recimo.
Novodobni, prekomerno zdepilirani moški, ki ima več kozmetike kot jaz in o njej definitivno več pojma. Ponavadi vozi dober avto z velik konjskimi močmi, igra intelektualca in biznismena z ostrim umom.

A veš kako so včasih ženske jamrale, da je kak tip ful oh in sploh, samo da je gay? No, zdaj to ni več nujno. Lahko je metro. Gre za moško izvedbo mestne fikice. Baje še na WC-ju ne smrdi za njimi…

Moja predstava:

En tak tip, z beckham 2002 style frizuro, zdepiliran po celem telesu, oblečen v tangice in ozke hlače in majčko, kadi cigarete kim ali davidoff, ne je čebule, ker mu po njej smrdi iz ust, sposoben je tečnariti in delati paniko brezveze, kupuje razne bedaste in nekoristne revije tipa Mens Health in podobno.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

taki mi nikol niso potegnil.., pa če je še nevemkakšen lepotec, me pretirano dajanje poudarka zunanjemu izgledu moti.

haha, ja, saj zadnjič je bil ravno polnočni klub o lepoti in je nekdo rekel, da če se moški preveč podvrže lepotnim podvigom (tudi operacijam), da je na koncu že podoben ženski! 🙂 Kaj to pomeni, da so lahko samo ženske lepe ali kaj? Saj menda obstajajo tudi lepi moški, pa da so res – moški! Ali ne?

tipičen metroseksualec je beckham.

Ja šminker po domače :))
Tak, ki je obseden s tem, kaj oblece, kaj vozi, po cem disi…etc…

Ne palim:))

Taki moški so obup in so še hujši ko *****. Dober primer je model iz Ameriškega Psihota 🙂

Hm, ne vem, če je to isto. Šminker je en, ki se rad lepo oblači. Mislim, da je metroseksualec bolj skrajna varianta. Jaz si to predstavljam, da je to en tak softy, pomehkužen moški…Sej sem zgoraj napisal..En, ki si recimo depilira noge in ljubavni depih…itd..Ni nujno, da šminker počne take reči.

David Beckham tip moškega – modna ikona oz. moški ki postavlja in sledi najsodobnejšim modnim trendom (npr. si Becks lakira nohte – to vsi počnejo, nardi irokezo…majo vsi irokezo…). Sploh ni rečeno da je to kak mehkužen fegi stil moškega, ampak čist normaln dec ki se (zelo) zanima za modne trende, ima svoj stil..

Hm, malo metruseksualni smo verjetno že skor vsi tipi..Kje si je pa 10 let nazaj kakšen moški bril dlake pod pazduho; danes pa nas npr. ogromno to počne..

Aja, no vidis…to pa nisem vedla…da so to taki, k se depilirajo:)))
Pol pa tko.

metroseksualec…… tist k še ne ve da je potencialni homoseksualec, pač kakšen meter stran je od tega spoznanja

bwahahahahaha…tepka’s killin’ me!!!!!!
Huda al huda fora!!!!!

Mislim, da je važno tut to, da živi v velikem mestu, živi za nočno življenje, je fancy, ima svoj “moški brlog”, se izogiba resni zvezi… in tako naprej…

Kar se mene tiče… NOT BAD at all :)))))

Kaj pa tramvajseksualec?

…Niko takih pri nas ni :)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close