Najdi forum

Metro – Celovec

Kje v Celovcu je trgovina Metro?

Od Toysa naprej ven iz mesta, ko prideš mimo prvega semaforja mimo toysa greš po 200 m na prvi most gor in prečkaš cesto čez most potem se ti itak odpre pogled na Metro,…….

no, celovca sploh ne poznam tako zelo dobro….kje je pa toy’s? jaz znam samo parkirat v centru in najti c+a ter h+m;)))

Ko se spustiš v Celovc se po ene 3 semaforjih zagledaš na križišču Mcdonalds, za njem zaviješ desno (smer ind. cona in Graz), potem se pelješ ene 3 km skoz naravnost, ko prideš na tist del ko se pelješ pod mostom veš, da pri prvem semaforju po tem zaviješ desno (v tem križišču je tudi KIKA, Hypo banka, pa prodajalna avtomobilov) in si že na ulici kjer je Toys (zraven je še Obi, pa Mcdonalds….), (če želiš v Toys -za zeleno bencinsko črpalko desno in si tam na parkirišču), če greš do Metroja samo nadaljuj še tistih 300 m……

hvaaaaaaalaaaaaaaaa

kaj tam prodajajo?

A do Ž skoraj, imaš vstop le preko njihove kartice(dobijo imetniki firme oz. zaposleni), ne jemljejo Eurocarda, bančne pa, prodajajo : od pisarniškega materiala, TV, semen, rož, pritljage, sira, mesa, piksn za mačke, hrane za konje, otroških plenic, malih gospodinjskih aparatov, gostinske opreme (posoda in lonci), avto nege, pijač (ne al. in al.), sladkarij, svežih rib, zelenjave, sadja….smetan……hrenovk………

Ja pa tako cene ?—– neznam ti ravno povedat, ampak ni vse tako poceni, ene so enakih cen kot pri nas, imaš tudi grosistične pakovanja, zelenjavo oz. sadje moraš vzeti 1 zaboj oz. tako kot piše……….ali več paketov skupaj………jaz pravim za spremembo je, dobila sem zadnjič za 1.5 evra brisačo za na tla v kopalnici……zdaj imajo zaboj pamprsk ceneje in robčke………mehčalec se plača, če je v akciji (lenor ali silan je ceneje kot pri nas ali v drugi av. trgovini a dražji kot ceneni pri nas……) vem tudi za cena enega praška, ki je ceneje v redni prodaji v Metroju kot v trgovini v akciji…………Se splača prepričat samemu …………

mi imamo kartico za cash &carry, kje pa lahko s to kartico kupuješ?

kaj to pomeni, da imaš vstop samo z njihovo kartico? če je nimaš, ti pa ne bojo pustili kupovat? kje pa jo dobiš?

pri možu v službi so jih dobili

Z vsem listinami (registrajijo, sodnim izpiskom, davčno številko…) in listom, ki ga dobiš na njihovi strani za nove stranke greš gor pa štempiljko in ti izdajo na licu mesta……..velja pa tudi v drugih državah le tam zaprosiš na podlagi tiste za enodnevni vstop (metro je tudi na Hrvaškem)…..

a je ta metro v celovcu cash &carry?

New Report

Close