metadon?
pri metadonu mora vsak pacient sam pri sebi vedeti koliko mu ustreza da normalno deluje.po mojih izkušnjah,moraš najprej biti čist opiatov,po možnosti tudi tablet,će je to mogoče.le takrat po nekajdnevnem uvajanju in gledanju,nase,kako deluje nate se sam prepričaš koliko,ga rabiš.jaz osebno ga pijem 90mg,imam prijatelja,ki se ni nič več zadeval od mene,pa ga pije-330mg++torej poanta vsega je,ali hočeš normalno funkcionirat,ali hočeš bit zadet zastojn,čeprav ti čez dober mesec nič ne pomaga,ker se ga telo navadi in doza ni več pomebna,ostaja le hujše telesno stanje,kot pravi dr.kastelic nad 120mg,ga ne potrebuje niti najstarejši narkič,ki se je končal danes drogirat in vem da ima prav prvič,ker je izreden dr.in drugič,ker vem iz lastnih izkušenj.ok,najdite svoj center in metadon,ni problem,če se ga uživa kot je namenjen in brez drog.
++hasta la victoria siempre++
++beny++
moja žena hodi na metadonski center v kopru že 6 mesecev.Na začetku so ji dajali 30 ml.kasneje čez 4 mesece je bila že na 120 ml.Zraven si še kupuje 50 ml saj v kopru ni to nobena umetnost.Pravi da rabi toliko drugače ima krizo kar močno dvomim.Urinski testi so kot šala saj jih dol obračajo kot mačka mlade…..zdraven metadona ji dajajo tudi pomirjevala lexavrin 7 komadov.Dama pa spije še cc 10 plivadonov.Ko se želim udeležit kakšnega pogovora ki jih ima redno vsaj 2 krat na teden mi pravi da pravijo psihologi in socjalni delavci da boljše da hodi sama saj je ona odvisnica ne jaz.Na začetku zdravljenja mi je namreč dovolila 2 krat oditi z njo na pogovore ampak resnici na ljubo jih je obračala kot ji je pasalo za to sem se odločil da naslednjič začne govorit resnico ter jih prepričala da ji škodim pri zdravljenju.Naj hujši so vikendi ko dobi še za soboto in nedeljo spije pa vse že v petek tako da sobote in nedelje so samo skakanje od enega do drugega odvisnika.
Imam par uprašanj o suboteksu,subksonu….odgowore sm iskala tudi na metelkovi,vedar mi ni noben odgoworil direktno in jasno…..imela sem občuutek kot da jih sploh ne zanima da je to njihowa rutina prideš priajwiš se in ti dajo in čao…..,z mano je biw tudi oče……prwič ko sem šla tja so ga spustili skupaj z mano na pogowor,zdravnik me je narooču takoj nasleedni dan ob 8 zjutraj…heroin nisem uzela 7 dni,1 dan se uzela xsanxs,sanwal…..drugi pa je biiv pretezek in sem poklicala,znanko če mi zrihhta flaško metadona,ker sem se hotla sama sčistit doma,metadona mi ni hotla dati,rekla je da ima subxson,in res mi je pomagal….kot čudežno zdrawilo….prej za to nism slišala,zato nisem wedela,da ,je to podobbno metaddonnu oz,da vsebuje opijate……nisem pa zdrzala brez njega,tako da sm šla na pogowor (če s etemu lahko reče poggowwor,sploh terapewwskki)na metelkovo,tam sem powedala swoje stanje,zdrawnica mi je po urinskem testu,in odwzemu krwi dala subkson….in rekla da moram prihajti vsak dan….js nism mela tega v načrrtu js sm misla,da dajem krrizo čez normalno,sam blo mi je čuudnno,sprašewala sem in noben mi ni jasno powedal,dali so mi moj odmerek 2 mg subxsona(ali je to veliko?) in rekli da pridem spet…..zawedam se da je zdrawljenje odwisnnosti tešška stwar ,zanima pa me če se subotexs znižuje istto takko počassi kot metadon in če imaš hudo krizo če ga nehaš uzemati,ali ga preweč zmanjšaš??……in če je moj odmerek velik….hwala za odgowore……