Najdi forum

metaboless

Halo vsem skupaj!

Zanima me, če je kdo že slišal za metaboless. To so shujševalne kapsule ali nekaj podobnega in me zanima, če ima kdo kake izkušnje s tem.

Pa še nekaj. Je kdo že preskusil fitnes napravico, ki jo ponujajo v katalogu Neckermann (za trebuh, zadnjico, stegna …) ~ mini fitnes naprava za 16.900 SIT.
Bi jo bilo vredno kupiti? Nimam veliko časa za telovadbo, zato bi rada ”fitnesirala” kar doma.

Vnaprej hvala za odgovore.

Jaz sem probala Metaboless. Povečajo metabolizem, ampak če nič ne migaš ni uspeha. Pozabi na tablete, tudi brez njih gre, pa še 40$ boš prišparala.

Manka, ali mi lahko napišeš sestavo teh kapsul?
Hvala PIA

Točne sestave ne vem, vem pa da vsebujejo MaHuang (ephedrin, ki je prepovedano poživilo). Mogoče boš kaj našla na internetu.
LP, Manka

Te tabletke so tipa EC (ephederin in kofein) in to je ena redkih kombinacij, ki res pomaga pri zgubljanju mascobnih oblog, a moras vedet, da sta obe zadevi pozivili in ephederin celo prepovedan (prodaja, uporaba) pri nas. Skoraj vsi, ki jih poznam so imeli zelo dobre rezultate, ampak moras pazit na odmerke (8 tablet kakor pise na tisti strani te bo privedlo do tega, da 24h ne bos spala:)), pa pritisk se ti poveca in mogoce malce temperatura telesa. Najboljsi odmerek bi bil nekje 25mg ephederina pa ene 100mg kafeina zjutraj na tesce pa potem pol litra vode in laufat. Potem pa se enkrat popoldne isto dozo. Pa seveda se vedno je treba pazit na prehrano (veliko beljakovin, oh samo iz zelenjave in ne kaksnega cukra). Potem so rezultati res hitro vidni.
Glede naprave pa skoda denarja.

New Report

Close