Najdi forum

Merlo Postojna?

Pozdravljene!

Mene zanima, če katera hodi k Merlotu v Postojno in kako je z njim zadovoljna? Kakšne urnike pa ima in kaj še sprejema nove paciente? Razmišljam, da bi šla k njemu in me zanima vaše mnenje.
Pa kakšne tel. številke bi bila tudi zelo vesela.

Hvala in lep pozdrav….

Ojla!

Jaz hodim k dr. Merlotu in sem super zadovoljna!!! Nikoli mi ni žal, da se moram voziti iz Kopra v Postojno. On je velik strokovnjak in predvsem velik človek! Jaz imam vedno, ko grem k njemu, kot da grem k nekemu prijatelju in ne zdravniku. Tudi medicinska sestra pri njem, mislim, da ji je ime Miljana je zlata oseba. Res, lahko napišem same pohvale.
Urnik imam jaz na listku ta:

PON 13:00-20:00
TOR 06:30-15:00
SRE 06:30-15:00
ČET 13:00-19:30
PET 06:30-15:00

Telefonska številka pa je: 05/720 23 70

Če vpisuje nove pacientke ne vem, najbolje bo, da pokličeš tja in vprašaš.

Srečno

Vanesa

Venesitta hvala lepa za izčrpen odgovor. Jaz sem nad sestrami in odnosom, ki ga imajo v Izoli popolnoma razočarana in bi zato rada šla nekam drugam. Sem pa tudi sama že enkrat bila kot samoplačnik pri njemu in se mi je zdel res človek, ki se potrudi zate. Ne pa samo številka kot pri drugih.

Sem pa danes klicala v ambulanto in žal ne sprejemajo novih pacientov. Bo treba na kakšen drug način pridet do njega 🙂

Ne mi govorit o Izoli in o ginekologih na obali. Jaz sem iz Kopra in sem bila deležna od dr. Ravnikarja same žaljivke. Ker z možem nisva mogla zanositi, me je tako žalil, da kaj si mislim, naj se pogledam kakšna sem ipd. in to vse ker imam nekaj kg preveč. Potem sem menjala ginekologa in tudi Ravnikarja sem dobesedno nekam poslala in šla k Merlotu. Sem pa imela srečo, ker sem en dan poklicala in mi je rekel naj pridem, ko sem mu povedala mojo zgodbo. Danes pa sem noseča 24. tednov in se lahko zahvalim Bogu in dr. Merlotu, za vse.

Kaj si rekla, ko si klicala? Ponavadi, če imaš kakšne težave oziroma se matraš z zanositvijo te vzame.

Vanesitta kako pa si potem zanosila, če smem vprašati, ko si šla k dr. Merlu?

Ali vama je ratalo po naravni poti, ali si imela OBMP?

Zanima me, ker jaz hodim k dr. Taševu, pa sedaj sem pri dr. Rešu, ker tudi midva ne moreva zanositi? Me samo zanima.

No, saj dr. Reš je strokovnjak za neplodnost, bo pri nama že našel pot.

Hvala za odgovor in lp.

Bata.

Vanesita jaz sem po telefonu govorila samo s sestro in sem ji tudi povedala, da sem imela težave z zanositvijo in že prej tri neuspešne nosečnosti. Sem pa tudi povedala, da mi je dotkor sam nekoč rekel, da ko zanosim ga lahko pokličem. Mogoče bi ga morala poklicat na mobi in se direkt z njim zmenit, ma mi je kar malo nerodno.

Pa še nekaj me zanima. Kaj ima mogoče dr. Merlo v Postojni tudi samoplačniško ambulanto? Pa še to kaj ponavadi je gužva v ambulanti in se veliko čaka ? Kaj pa uz ti dela isti dan ko si naročena na pregled ali ima ločeno preglede in Uz?

Hvala za pomoč. Mi vsaka informacija veliko pomeni.

Bata, pozdravljena!

Nama je ratalo po naravni poti. Meni je dr. Merlo ugotovil policistične jajčnike, kar je botrovalo mojim nerednim menstruacijam. Že na prvem pregledu septembra 2006 mi je predpisal Aglurab, nato še klomifen, na katerega pa nisem ravno dobro reagirala, nadaljevala sem pa z Aglurabom in po 1 letu jemanja Agluraba so zaćele moje menstruacije prihajat bolj pogosto, ampak še vedno ne redno. Septembra 2007 sem bila na diagnostični histeroskopiji, poseg mi je opravil sam dr. Merlo, prespala sem eno noč v bolnici, drugi dan pa sem šla domov in ker je ravno bil dr. Merlo dežuren je večkrat pršel mimo in sva klepetala o vsem, kot, da sva stara znanca. Res super človek. No, decembra pa sem zanosila in sedaj med nosečnostjo sem tudi zelo zadovoljna z dr. Merlotom.

Ciao, REDIX!

Mislim, da ima tudi samoplačniško ambulanto on, ker je zasebnik. Jaz imam sedaj vsak mesec pregled in imam vse isti dan, torej vaginalni pregled, UZ in ko je treba tudi laboratorij eno nadstropje nižje. Ta naš dr. Merlo je itak univerzalen :). Jaz se kar z njim menim, da ga pokličem, ko bom rojevala, da bo prišel mimo, če slučajno ne bo takrat tam. Pa epiduralno mi je zelo svetoval in me spoznal z dr. Grmekom, ki je trenutno eden najboljših anesteziologov v SLO.

Jaz ti predlagam, da pokličeš in se naročiš na samoplačniški pregled v Postojno in potem, ko boš pri njem mu lepo razloži, da se trudita za naraščaj in povej mu vso tvojo štorjo in če bo on na uz videl, da ti lahko pomaga te bo najbrž vzel drugič redno na pregled, brez plačila. Jaz držim pesti, da ti rata priti do njega.

Jooj, res izpade, kot, da mu reklamo delam (niti, da me plača 🙂 ),
ampak jaz sem tako srečna, da nama je ratalo zanosti, ravno ko sva že začela obupavat. Jaz imam namreč 36 let, mož pa 41.

Redix, če želiš javi kako si opravila. Za kakršnekoli info pa sem vedno na voljo, ker so tudi meni zelo pomagali in dvigali moralo razni posti na forumu.

CIAO

Redix hvala za obširne informacije in vedno bolj sem odločena, da nekako le pridem do dr. Merla. Bom kar poklicala kdaj ima samoplačniško ambulanto in se potem na štiri oči zmenim z njim.

Sem pa že noseča (sicer še čisto na začetku, zaenkrat potrjena samo s testom) in bi po vsem matranju in slabih izkušnjah res rada prišla v roke nekomu, ki bi se potrudil zame in bi mu popolnoma zaupala. Nad Izolo sem čisto obupala in imam prav odpor do nje. Sej dr. Lovšin se je še nekaj trudil, a kaj ko so sestre tam gor izpod kritike. Pa še zdravnik ima samo dva dni na teden ambulanto in ko se kaj komplicira vmes si vedno pri drugem doktorju, ki pa itak nima pojma kaj se dogaja s tabo.

Res havala ti še enkrta za vse informacije in seveda sporočim kako se je razpletlo.

Redix, čestitam!

Upam, da ti uspe priti do dr. Merlota. Je pa on meni fanj, ker ne dela okrog nosečnosti nobene panike. Mislim v smislu, recimo nuhalno svetlino, čeprav nima licence izmeri kar on in te šele če je kaj narobe pošlje naprej. Ne dela recimo tistega gnjusnega testa z glukozo, razen, če izvid urina in krvi kaže na to, da bi bilo dobro narediti tudi ta test. Tako, da pri marsikateri “panični nosečnici” izpade, da ni strokovnjak. Jaz in monogo drugih nosečnic mu zaupamo in vemo, da če bo karkoli videl bo sigurno ukrepal.

Res, ti želim, da nosečnost poteka super, tako, kot do sedaj pri meni!!!

SREČNO

Spoštovani! Mene pa zanima ali DR.Merlo opravlja IVF postopek in koliko stane ta postopek.Sem iz Ljubljane in že imam 4 postopke za sabo.Stara sem 40 let in vse postopke sem začela krvaveti 4 dan po transferju.In še ena stvar me zanima ker vem,da so te postopki zelo dragi me zanima če se postopek IVF plača v parih obrokih. Hvala za odgovor in brez zamere.

Zdenka, po novem zakonu ti pripada 6 postopkov na ZZZS, če nimaš še nobenega otroka. Dvomim, da se da kjerkoli postopek plačati v obrokih – ali šparaš, dokler ne našparaš, druga varianta je pa najbrž tudi kredit, če plačati ne moreš. Najbrž je dobro, da po štirih neuspešnih postopkih zamenjaš center, ali je to MB ali dr. Reš. Srečno!

ZDENKA,

dr. Merlo dela tudi IVF postopke … Sodeluje z dr. Rešem. Je pa tako, da ce si njegova pacientka ti IVF dela sam.

Bi se samo pridruzila vsemu kar je napisala vanesitta. Tudi midva z mozem sva se dolgo trudila zanositi in bila na 1 IVF v MB …. Vendar odkar sem zacela hoditi k dr.Merlu sem ponovno zacela upati … Zame je on pravi strokovnjak na svojem podrocju, oseba, ki v svojem poklicu izjemo uziva, velik clovek in nenazadnje angel, ki je uresnicil mojo dolgoletno zeljo po otroku …. Sem v 36 tednu in cakamo na dan D.

Zal pa trenutno ne sprejema novih pcientk. Ce pa komu pomaga ima na obali v Zdraviliscu Krka v Strunjanu 1 x na mesec samoplacnisko ambulanto. Najbolje poklicati v Krko in vprasati tocno kateri dan ima.

Srecno vsem!

Poišči si raje kakšnega drugega. “Ni vse zlato kar se sveti.”

New Report

Close