Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost merilec plodnih dni

merilec plodnih dni

Zdravo!

Na tržišču je že veliko testov za ugotavljanje plodnih dni.
Jaz uporabljam Clear blue. Ta reč je kar draga toda uporabna le za en test. Zanima me ali obstaja na tržišču kak proizvod, ki ni za enkratno uporabo? Npr. kot toplomer za merjenje vročine.

Maja

Zdravo

Jaz sem uporabljala majhno pripravico, ki je delovala na slino ali na sluz iz nožnice ( za kar si se pač odločil – vsak dan si moral uporabljati isto stvar). Pozabila sem kako se ji reče, samo kupila sem jo v lekarni, ker se takrat ravno ni dobilo Clear Plan-a. Cena je bila približno enaka ( 4.000 sit pred 4 leti).
Deluje pa tako, da si na stekelce daš par kapljic sline, posušiš in potem čez povečevalno steklo pogledaš kakšne oblike je.
Vse skupaj je zelo preprosto. Bom pogledala, če bom kje staknila ime.

LP
Jasmina

Imenuje se F test. Jaz si nisem mogla kaj dosti pomagati z njim, nič nisem videla. Oblika je bila vedno ista.

Pri meni je bilo tudi zelo nejasno videti ali imam plodne dni, ali ne. Na žalost.pikapoka je pisal/pisala:

Pri meni je bilo tudi zelo nejasno videti ali imam plodne dni, ali ne. Na žalost.

Hvala enako, prav nič se ne vidi (jaz sem “mikroskopirala” s slino).

Jaz nisem imela problemov, videlo se je jasno in se je 100% ujemalo z temperaturo, ki sem jo merla iztočasno. Mogoče je to tudi odvisno od same ovulacije ( ali je ali jo pa sploh ni)….

LP
Jasmina

New Report

Close