Najdi forum

Mercator in Srbi

Venusss, kar se pa Balkana tiče bi si pa skorej upal trdit da sem ga “prelazil” več od tebe in marsikej tud videl pa doživel. Tko da okrog teh maminih sinčkov, če hočeš greva skupej v Albanijo naslednjič, sam me mal skrbi kako in kaj bo tm s tabo :). Sej veš, tm maminih punčk ne “mazijo”. Lahko dobijo metek, lahko se zgubijo, al pa po kakšnem naključju čez nekaj časa pristanjeo v Milanu :)…. Kot “socialne delavke”.

Sicer pa moji zgornji dokaj kulturni posti niso bli namenjeni parim pametnjakovičem in vsiljevanjem mojega mišljenja njim (za njih me itak boli …. ker ne plačujejo mojih položnic), ampak čist lepo ljudem, katere zanima še kakšna informacija več da se ne pustijo zmesti idiotom.

Pa ne sovražit narodov, sej veste, prvo svađaj onda vladaj :).

Lep pozdrav!

Niti ni pomembno, ampak: srbi so eden izmed najbolj iskrenih narodov v evropi. Vsaj iskreno pokazejo custva za razliko od ostalih.
Katerekoli druge pogledas, so v veliki meri hinavci. Lahko zacnes kar pri hrvatih in potem prides juzneje do albancev.

xxxyxxxyx: iskreno so zafakali stvari na balkanu 🙂

Skoda, da Srbi niso pobili vseh siptarjev (si ne zasluzijo napisa z veliko zacetnico)! Tiste na Kosovu in tiste v Albaniji! Evropa bi bila resena!

Ja sej če niso mogli Srbi pa probaj ti, mogoče ti bo pa uspelo. Kar začni če maš jajca!

http://24ur.com/naslovnica/zanimivosti/20040825_2045159.php

Joj, ljudje! Kako lahko take prijavljate? Na osnovi nekaj izkušenj, ki jih imaš s par osebki, potegneš zaključek, da so vsi predstavniki dol. naroda enaki! V bistvu so povsod dobri in slabi ljudje.

Btw, a ste že slišal za človekove pravice?

Ja tko je to dons, oksa. Sam finta je v tem da so točno taki izrodki človeškega roda zakuhali vse vojne na balkanu, pa ne glede na to na keri strani so se borili. Ker oni so bli vsi na eni strani, na tisti umazani. Proti nedolžnemu ljudstvu.

ej…..sam Mercator pa milke prodaja…a ne

Pa o čem ti sploh govoriš. A si že slišala za pande? a? ..ja a res…

govorimo o lastnostih, k jih nek narod ima. A hočeš rečt da slovenci nismo zavistni pa žleht? …da bi vsaj sosedova krava crknla pa to.. o tem se pogovarjamo.. ti pa o človekovih pravicah ..what the F?

Hehe, ta zgodba me spominja na slovensko pivovarsko vojno, le da so vloge zamenjane. In takrat smo se vsi obnašali tako nekako, kot se sedaj srbi….

siptarji so izrodki cloveskega rodu in prinesli so zlo Evropi!

Tvojemu tipu folka bomo zmerej prinašal zlo :)! Pol pa začni pa nekej naredi proti nam! Ta ci qeni nanen!

ej pod mamin sinko sem mislila pederčiča, ki je odprl tole temo! ok?

šiptar pa mamin sinko? to mi pa res ne gre skup 😉

Mislim da ta zgodba tut po naklučju ni podobna naši pivovarski. Ampak tvoja pravica je da tko misliš.

venuss …verjamem da včasih tut sebe ne razumeš najbolje…

čas je za persen. ..pomirja. ..ti ga kr fejst uzem. Celo škatlo!

zakaj bi rabila persen, če se zraven režim

veš da sem hrvatica in potemtakem rada provociram človečke, ki vse jemljejo tako smrtno resno

Hihi, provokatorka si pa vrhunska.

Kakšno leto bo že skor, kaj smo meli tisto debato “Slovenski tipi brez jajc”, ko sva jaz pa Weedy dobila peno na usta.:))))))))

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

u a že tolk časa je od tega
sam tisto sem pa mislila bolj ali manj resno, pa še vedno mislim 😉
ampak za vse tipe, ne sam za slovenske

no, jaz sem pa eden tistih, ki so jim muslimani pobili pol družine, a zato si še zdaleč ne želim, da bi bosno zravnali z zemljo, a se mi zdi, da si precej podobna tistim srbom, ki so pobijali muslimane in hrvate, nauk? srbi=muslimani=hrvati=vse je isto in vsi imajo iste korenine

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close