Menstruacija/zanositev po zdravljenju s KT
ja, moja krivda, k sem tole tukaj “zmesala”,…sorry,…
Kok casa po zadnji kemoterapiji pa so ti zaceli rasti lasje,…pa kok casa je minilo do 10 cm,…me pa full veseli, da so zrasli pa se kodrajo se,…..
Bi lahko posim napisala se malo vec o sebi,…kok si bla stara ko si zbolela in zakatero obliko limfoma?
Upam, da si sedak OK,…srecno !
Petruša
Stara sem 21 let, zbolela pa sem maja 2004, no takrat se je vse začelo. Imela pa sem Hodgkinov limfom in sicer II. stadij. Zadnjo kemoterapijo sem imela konec avgusta 2004, z obsevanji pa sem začela 20. septembra, imela sem 19 obsevanj, no in med obsevanjem so mi začeli rasti lasje, na začetku seveda puh, tako da sem bila 3.novembra že brez lasulje(1 cm dolgi:) ) No potem sem skos mal strigla š***** ker so bli lasje taki bl čudni in sedaj mam že lahko mini čopek:) se mi zdi da mi full hitr rastejo.
Zdej mam pa 8.9. kontrolo!!!! me je že kar mal strah.
Lepo se imejte!
lp,
barbara
Evo mene…
Proporočili so mi, da počakam 5 let. Ker je po tem času res minimalno možnosti za ponovitev. Gre tudi za to, seveda, ne samo za to, da ti strupi gredo iz telesa. Kaj boš z malim otročkom pa mogoče ponovitveno bolan?!?
In sem počakala. Pa še to je bilo potem ful cirkusa, ker je moja ginekologinja mal zgrešila prvo preiskavo, ki pokaže morebitne anomalije in sem morala potem na amniocintezo, kar je pomenilo, da do 5 meseca nosečnosti nisem vedela kako je z otrokom.
Ampak ko so rekli – vse OK, fantek bo – se mi je pa zjasnilo nebo:) 🙂
Mislim, da je vedno treba na amniocintezo (tudi če te ne pošljejo), ker so mi v genetski posvetovalnici rekli, da pri kemi vedno obstaja možnost za to, da okvari kako jajčno celico. In lahko se oplodi prav ta…
No, moja onkologinja pravi, da ni nobenih dokazov za to, da raziskave ne kažejo na to, da bi imele ženske po kemi kaj več okvarjenih plodov… ampak zihr je zihr je rekla nuna…
Menstruacijo sem imela ves čas…
aja pa moj je bil HD…
Glede las pa… mela sem tak puhek, pa so rekli nobene trajne, nič barvat… pa sem šla nalašč na blond poštrihat in se sploh ni opazlo, da je kaj narobe:) Od takrat se redno barvam…
To je to..
Tanja