Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost menstruacija po ET-ju

menstruacija po ET-ju

Pozdravljene,

danes sem 9. dan po ET-ju zamrznjenčka, starega 5 dni.
Zanima me, koliko časa po transferju zamrznjenčka ste dobile M?
Imam podporo Estrofem 3x2mg in Prometrium 3×1.

Hvala za odgovore.

Neučakana

Jaz sem dobila m. 6 dan po ET, vendar niso bili zamrznjenčki.

Držim pesti!

Jaz sem dobila roza izcedek že po 7. dnevu. Potem pa zares M en dan prej kot planirano. Imela pa sem zamrznjenčke. Tudi test je bila 11. dan negativen.
Upam da bo +!
lp
teja

Jaz ob jemanju Estrofema nikoli nisem dobila M… Šele, ko z njim prekinem, pride v 2-3 dneh…

Tudi pri meni ob jemanju estrofema in prometriuma ni bilo menstruacije, sem prekinila jemanje, pa je potem prišla v nekaj dneh, zdaj je pa kar ni konec (sem bila na krvnem testu 14. dan in je bil popolnoma negativen).

anajob…
kako si se pa počutila do 14 dne?
sprašujem,ker tudi sama jemljem prometrium….

Počutje? Kaj pa vem, prsi so me bolele, pa ne, pa spet bolele. Poskušala sem čim manj misliti na znake, pa vseeno ni uspelo. Mi pa jemanje prometriuma vedno malo zamakne menstruacijo za kakšen dan ali dva, potem se najavi, ga preneham jemati in normalno pride.
Prometrium sem v drugi polovici ciklusa jemala, tudi ko nisem bila v postopku, smo doma poskušali.
Poskušaj se sprostiti, pravijo, da vpliva na to, ali bo ali ne tako ali tako nimamo. Naj ti uspe, sem ravno danes izvedela za dobro prijateljico, da je noseča in sem vesela zanjo, čeprav se mi vsi malce bojijo povedati takšne novice, kot da se me bojijo in ravno to me včasih boli.

imela si iste znake kot jih imam jaz sedaj…
jaz si zjutraj zmerim še BT in zaenkrat je 37.1…bomo vidli kaj bo…kaj test si delala 14.dan?
me veseli za tvojo kolegico…tudi jaz sem bila že v takem položaju kot ti,ko mi kolegica ni vedela kako povedat da je srečka nosečka,pa ne zato ker mi ni hotela povedati ampak je vedela kako si tudi jaz želim dojenčka in vsakič ko je šlo po slabem je bilo dosti solz…saj bomo tudi me enkrat srečke nosečke,boš videla…
hvala za lepe želje…

Pozdravljene..

Kako pa zgledajo te M, po ET? So to običajno dolge krvavitve, enako močne?

Ker moja M po ET-ju je sedaj trajala samo tri, potem pa več nobenega izcedka!
Običajno krvavim šest dni.. sedmi dan se zaključuje z izcedki.
Hm… pa še močni krči so vedno prisotni, ki jih sedaj ni bilo.
Moje prsi so po M ostale napete!

Ah…Čudno delujejo tile hormončki 🙂

Sicer pa… jaz po ET-ju nisem mela nobenih posebnih znakov. Prsi so en dan bile občutljive, spet drugi dan ne. Nobenih krčev.

Čudno se mi dogaja, lep pozdrav, Lissa

Polon, na krvni test sem šla 14. dan, dva dni prej pa sem doma naredila še test s clearblujem, ki je bil tudi negativen.

Lissa, menstruacije so bile po ET-ju tudi različno dolge in močne. V zadnjem postopku ni bila močna, trajala pa je dobrih 10 dni (v 3. postopku celo 16 dni, je bilo izčrpajoče in sem šla nazaj na GK, ampak ni bilo nobenih posebnosti), krčev ni bilo, tudi prsi so bile napete, ampak zdaj se je vse umirilo.

Res so čudni tile hormončki, pravila pa ni.

anajob…
potem lahko test naredim kak dan prej in vidim na čemu sem?

Rekla bi da ja, sploh če greš dat kri. Vem, da je neučakanost velika, ampak včasih je dobro počakati vsaj do kakšnega 12. dneva.

Na domače teste ne dam veliko, me je v to prepričala sestrična, ki ji lani nobeden test ni pokazal + (samo en dm-ov malo šibko črtico, clear blue – in to večkrat), a je bila noseča in ji je bilo to jasno šele v 14. tednu (menstruacije ni bilo, testi -, z možem pa sta si želela otroka), ko se je šla malo pogovorit h ginekologu. Njen primer je res malce poseben, a malo pred božičem je rodila sina in se smejimo njeni zgodbi.

res je težko čakat,sploh ko je velika želja po dojenčku…
bom pač potrpela še kak dan…
hvala lepa…

New Report

Close