Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost menstruacija iz zdravniški pregled

menstruacija iz zdravniški pregled

V petek imam obvezen zdravniški pregled zaradi faksa, kjer vem da je treba dati kri vodo,…. Problem pri meni je, da sem ravno danes dobila menstruacijo. Je bila kdaj katera v podobni izkušnji? Kaj naj naredim? Naj grem in povem, da vode ne morem dati?

hvala za odgovore

Povej ji za menstruacijo, saj to ni nič takega! Če je že tko da ti je nerodno, pač ne greš dat vode in čez par dni boš sigurno dobila obvestilo da jo moraš dat :))

ko sem bila jaz na pregledu je bilo kar nekaj takih ki so imele menstruacijo. kri smo dale vse, vodo pa samo tiste ki nismo imele menstruacije. kot vem so jim rekli naj pridejo kasneje da bodo dale vodo, ampak tiste ki jih jaz poznam niso šle. saj je v bistvu vseeno ce das vodo ali ne, ampak dobro je zate, saj te obvestijo v primeru da najdejo kaj neprimernega..

lahko gres pa tudi tja in poves zakaj gre, pa ti prestavijo datum pregleda.

LP,
babygirl

heh, js imam mal drugačen problem – pač ne morem lulat na ukaz. zato si vedno zmislim, da imam menstruacijo, pa je problem rešen :))

čist enostavno… vstavi tampon in potem dobro očisti.. da ne bo kje kakšnga ostanka. To js počnem… in ponavadi pokaže vse negativno. zato deluje… pa itak, danes je ponedeljek, do petka je še dost dni, tak da boš mela tak proti koncu…

isto je blo ko so mi vzeli vodo ko sem bila sprejeta v bolnico zaradi slepiča. Sm pač povedala, da mam menstruacijo in da mam tampone… pa so rekli, da naj grem pod tuš, dobro umijem.. in to je to…

Ce imas zdravniski za Bezigradom (ne vem, se mi zdi, da je v bloku C), potem ti v primeru, da reces, da imas menstruacijo, ni potrebno dat it vode enkrat drugic, ampak jo pac enostavno ne das. Ne vem pa, kako je na Askercevi.

Zdravstveni dom je v Domu D. V Domu C je trgovina in kopirnica:)

problem pri dajanju vode kadar imas menstruacijo je v tem, da testi potem v tej vodi pokazejo prisotnost krvi. kri pa ves, da tja ne pase, ker kaze na kaksne bolezni. ce imas tampon in ce se redno umivas, dajanje vode v casu menstruacije ni problem

naj ena da malo več v kozarček pa pol prelij še v tvojega!

Ko sem bila jaz na Aškerčevi na pregledu in imela menstruacijo, nisem dala vode, sem pač rekla, da imam – me je pa sestra vprašala, kateri dan. Jaz sem imela drugi in nisem dala vode, ena je imela četrti menda, pa je dala.

hvala vsem za odgovore. bom pač povedala da jo imam pol pa naj naredijo z mano kar ki hočejo:)))

bolj me moti to ker so isti dan na pregledu tudi sošolci in v primeru da privihra s kozarci kaka sestra ven pa ji moreš kar tam povedat. mal naprjetno je da poslušajo to še sošolci: ja mam menstro… bla bla bla…. sej ni to nič kaj takega, sam najbrž bi pol marsikateri sosolc ko bi me vidu si sam pri sebi mislil aha ta je una ki je mela takrat menstro pa ni mogla vode dat. pa zdej rečte da ni res!!! jaz vem da je, ker si take bedarije tudi sama zapomnim in mi vedno ko kakega takega vidim prvo švigne to pred očmi:)))

Nič se ne sekiraj, če so sošolci še na faksu taki butli, da jim je to nekaj strašno zanimivega in predmet za zabavo, če ima ena menstro, pol pač naj bodo. Ne smeš se obremenjevati s takimi banalnostmi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close