Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Menstra- popila sem do 8 litrov vode in kri je izginila

Menstra- popila sem do 8 litrov vode in kri je izginila

Ok. Naj pojasnim da sem stara 13 let menstruacijo pa sem dobila lani bolj na koncu leta. ToreJJJJJ vidim ka vi vse tu pišete lol pa verjetno menstruacija ni izjema. Ok so bil je tist mesec ko bi mogla dobt mojo menstro čeprav js glih ne štejem tko ko ene (npr. moja bestika šteje) kdaj jo bojo doble sm js vedla da bi jo morala dobit saj je bil že skrajni cajt pa še nek krvi mi je ven steklo tko da me jo opozoril da se morm pripravit ker js mam FULLLLLL MUČNO MENSTRO in iz mene lije kot iz škafa kadar jo mam. Ne čist zares VEDNO se zbudim v krvavi postli ko jo dobim pa če tud se zbujam ponoč da si zamenjam vložke. Nvm zakaj sam poleg pičke mi še teče ven iz riti? Čudno. No ampak to se tokrat ni zgodlo. Čist opposite je blo. No na tist dan sm js hujsala ker hočem zgubit 10 kil in zravn sem popila do 8 litrov vode (js lahka skup padem če kr tek telovadim pa da mi je ful vroče). Tist dan mi je kri pritekla vn in sem si mislala da bom še enkrat spet premočla postlo ampak nism? Mogla bi met menstro a je nism ker sem popila tolk vode in zdej tk sta že kaka dva tedna minila od tega. Dobesedno sem preskočila svojo menstro. Kul. Sam ni tok kul ker ko jo bom naslednjič spet mela bo pa verjetn 2x hujš.

Mama mi je vedno pravla da morm pit vlk vode ko jo mam da mi kri ne bo tk tekla js pa ji nism verjela ker sm mislala da bom potem izločala samo še več krvi. Ja ne zdi se mi logično ampak deluje saj je to probala tut ena moja bestika ko ma tut ful močno menstro pa je pol ni mela.

No to je to. Baj 💁‍♀️

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close