Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Stomatologija Splošna stomatologija menjava zobozdravnika

menjava zobozdravnika

Meseca maja sem si izbrala novega zobozdravnika. Bila sem prepričana, da bom z njim zadovoljna, vendar me moti vedno več stvari. Do sedaj sem bila pri njemu 4 ali 5x in občutek imam, da mu gre samo za to, da mi menjuje stare plombe za nove bele, ki jih je potrebno tudi doplačat. Tako sem v enem mesecu pustila pri njemu preko 200 evrov, ker me je naročal vsak teden in mi naenkrat menjal tudi po tri plombe. Povprašala sem ga tudi o drugih težavah, vendar vztraja pri menjavi plomb in pravi, da bomo te težave že porihtali. Namreč – štirke in petke so pri dlesnih nekako stanjšane, kot da bi se sklenina obrabila; on pravi, da so se le dlesni umaknile, vendar po mojem to ni to. Poleg tega ne uporablja rokavic in maske in prav čutim njegovo sapo na obrazu. Kaj mi je za storiti? Ali ga lahko zamenjam, glede na to, da ni minilo leto dni od podpisa obrazca, da bo moj izbrani zobozdravnik?

hvala za vaš odgovor!

Pozdravljeni,

manim, da so vaši pomisleki upravičeni. Zobozdravnika lahko menjate, če navedete razlog menjave.

Srečno.

*** dr. dent. med. *** Zobna ordinacija Prenadent *** tel. 040 934 000 www.zobozdravstvo-prenadent.si *** www.informacija.net/zobna-ordinacija

Še eno vprašanje imam glede menjave. A to pomeni, da lahko zdaj kar grem k novemu zobozdravniku ali moram še pri starem kaj uredit?

Pozdravljeni,

lahko greste k drugemu zobozdravniku.

Srečno.

*** dr. dent. med. *** Zobna ordinacija Prenadent *** tel. 040 934 000 www.zobozdravstvo-prenadent.si *** www.informacija.net/zobna-ordinacija

Pozdravljeni!

Jaz imam eno splošno uprašanje…
Pred petimi dnevi sem si dala izpuliti modrostni zob, bolečina je še, čeprav
ni tako boleča ( se da zdržati brez tablet ).
Mi je pa na isti dan popravila še dva zoba ( boleča ), plombo in nevem kaj.
Ta bolečina na teh dveh zobih, pa kar ne popusti. Ne morem jesti na tej strani in
boli me če mi piha mrzlo ali če mrzlo pijem…
Zanima me, če je to normalno??
Nevem pa kaj mi je vse dala, ker nič ni rekla, edino mi je izstavila račun.
Jaz pa se iz tega ne znajdem…
A mi je dala dve plombi, ali eno, ali zdravilo?? Vem samo da mi je dala eno belo,
ker sem jo plačala…
Da pa vam bo v pomoč, kaj vse mi je delala, Vam napišem, kar mi piše na računu…
KOMPOSIT II.(FUJI) količina 1
ANESTEZ.L.-INFILTRAT. kol. 1
ZALIVKA-2 PLOSKVI kol. 1
EKSTR.Z.-KOMPLIC./STAL. kol. 1
ZALIVKA_3 PL./DOGR.KR. kol. 1
KRITJE PUL.-INDIR. kol. 2

To pa naj bi mi delala….
Jaz Vas lepo prosim za mnenje in odgovor, za kar se že v naprej zahvaljujem…

Lep dan!

Pozdravljeni,

očitno ste dobili dve plombi. Zobje so po izdelavi plomb normalno lahko še nekaj časa občutljivi. Na enem zobu ste po napisanem očitno imeli globok karies in ta zob je zagotovo občutliv. Sicer pa priporočam, da drugič povprašate svojo zobozdravnico kako in kaj, predvsem pa ji morate zaupati.

Srečno.

Spoštovani!

Zanima me, kje lahko preverim koliko časa je minilo od izbire zobozdravnika (da ne bi klicala trenutno izbranega)? Se da dobiti to informacijo kje po telefonu?

Najlepša hvala za odgovor!

Lp, Manca

Pozdravljeni,

odgovor na vaše vprašanje lahko dobite na območni enoti ZZZS.

Srečno.

Pozdravljeni,
rada bi se prestavila k zobozdravniku v sosednjo občino. Zanima me, če je to mogoče ali imaš lahko zobozdravnika (ne samoplačniškega, zato nimam denarja) v svoji občini ali lahko tudi drugje?
Hvala, Lep pozdrav 😉

Pozdravljeni,

zobozdravnika si lahko izberete po svoji volji, torej kjer želite.

Srečno.

Pozdravljeni!
pred 11 dnevi sem dobil dve zalivki na enem zobu, ki je od takrat občutljiv t.j. boleč na ‘trkanje”’, prisotna pa je tudi stalna, sicer ne preveč huda, zelo moteča, bolečina.. Ali je to normalno t.j ali lahko pričakujem izboljšanje ali pa bo potrebno zbo spet odpreti?

Hval za odgovor!

Pozdravljeni,

vse kar bi vam napisala, bi bilo neprimerno oz. le ugibanje. Kaj in kako bo najbolje vedel vaš zobozdravnik; on je naredil zalivke in videl kakšno je bilo začetno stanje. Če je začetna bolečina na trkanje zoba predstavljala vnetje pulpe, bo zob potrebno zdraviti.

Srečno.

New Report

Close