Najdi forum

menjava službe

Pozdravljeni!

Menjala sem službo, predvsem na osnovi lokacije, ki je čisto blizu doma,
saj imam majhnega otroka. Sedaj pa se nikakor ne morem privaditi, želim si čas obrniti nazaj, jokam in stalno mislim na to, da sem naredila veliko napako. Tako se ne morem res posvetiti družini in jo postaviti na prvo mesto, kar me je vodilo, da sem dala odpoved v bivši službi.
Kako naj spet najdem notranji mir.

Hvala za odgovor, Suzana

tako zelo te razumem… meni se je dogalajo popolnoma isto..

napisala si:

Sedaj pa se nikakor ne morem privaditi, želim si čas obrniti nazaj, jokam in stalno mislim na to, da sem naredila veliko napako.

Meni je pomagalo, če sem si poskušala prestavljati kako bi bilo če menjave ne bi naredila.. kaj vse me je v stari službi motilo in kaj je v novi boljšega…predvsem pa se moraš zavedati da poti nazaj ni ,da moraš živeti s “problemom”.

se sprijazniti.. ozri se okoli sebe in videla boš, da morajo ljudje še kaj hujšega preživljat kot midve.. (bolezni, nesreče itD)
tudi če je služba “slabša” je v nečim sigurno boljša..pa še nekaj..
ponoči in ko si doma, bodi mama in žena na službo pa enostavno ne misli..
pa oglasi se še kaj…

Če človek dolgo časa dela v enem podjetju mu postane drugi dom. Sama razmišljam o menjavi službe in se mi mota po glavi, kaj lepega bom z leti zamudila če jo zapustim. Nikakor si ne morem priti na jasno naj čakam na boljše čase ali sprejmem riziko in grem drugam. Vendar ob napačni odločitvi bi pač poizkusila znova.
Če se Suzana ne moreš vrniti v staro službo si išči naslednjo. Lažje boš prebrodila če razmišljaš, da boš kmalu našla tisto tapravo.

Lep pozdrav,

Olga

New Report

Close