menjava pediatra
Matr sem slabe volje.
Dejte mi prosim povedat. Zamenjali bi pediatra.
Pediatrija ZD Vič.
Sin je star 3 leta. S sedajšnjo smo bili zadovoljni, ampak je šla na porodniško in zdej imamo nadomestnega. Groza. Ne privoščim ga nobenemu. Podn. Nimam volje razpredat, zakaj… fuj.
Skratka, dejte mi prosim povedat, a gre to na lep način? Imam pravico zahtevat drugega? Preden se vrne izbrana iz porodniške bo dolga?
Vaše izkušnje pri menjavi? Predlogi. Nasveti.
Do katerega leta hodi k pediatru?
Tenks.
Pri nas je šlo zlahka, prideš, vzameš karton, rečeš hvala lepa in greš. Menjali smo pa zaradi selitve, ampak mislim, da lahko zamenjaš tudi, če razloga sploh ne poveš. Lahko pa poveš, da niste zadovoljni, naj vejo.
Naj ugibam: imeli ste Gollijevo, zdaj ste pa pri Bidovcu?
No, mi smo bili tudi pri Gollijevi, vendar za nadomeščanje nismo hoteli h temu Bidovcu, ker je bilo zanj preveč negativne reklame. Sploh poskusili nismo. Smo se dogovorili, da bomo med odsotnostjo Gollijeve hodili h dr. Tomažič in smo z njo super zadovoljni. Hči bo šla itak prej v šolo, preden pride Gollijeva s porodniške, tako da bo šla kar h šolski zdravnici, za sina se bomo pa zmenili, da kar ostane pri dr. Tomažič, ker je še boljša kot Gollijeva.
Moraš kar reči, če ti kaj ne paše! Mi je vse jasno, kako je v ZD Vič, vendar se malo postavi zase in za svojega otroka!
Mi smo imeli enak problem.
Ko sem rodila 2. sina sem ga dala k drugi pediatrinji v istem ZD. Ta se mi je zdela zelo uredu zdravnica, saj je le ta nadomeščala velikokrat našo dotično zdravnico starejšega. sem jo potem vprašala, če lahko vzame tudi starejšega in je rekla da ni problem. Na kartonu so prečrtali predhodno in napisali novo zdravnico, brez kakršnih koli komplikacij in spraševanje “ZAKAJ?”.
Samo pristopno izjavo sem še podpisala.
LP
Naj ugibam: imeli ste Gollijevo, zdaj ste pa pri Bidovcu?
No, mi smo bili tudi pri Gollijevi, vendar za nadomeščanje nismo hoteli h temu Bidovcu, ker je bilo zanj preveč negativne reklame. Sploh poskusili nismo. Smo se dogovorili, da bomo med odsotnostjo Gollijeve hodili h dr. Tomažič in smo z njo super zadovoljni. Hči bo šla itak prej v šolo, preden pride Gollijeva s porodniške, tako da bo šla kar h šolski zdravnici, za sina se bomo pa zmenili, da kar ostane pri dr. Tomažič, ker je še boljša kot Gollijeva.
Moraš kar reči, če ti kaj ne paše! Mi je vse jasno, kako je v ZD Vič, vendar se malo postavi zase in za svojega otroka![/quote]
JA, uganila si!
Sicer je otrok zdrav.. razen prehladi… otroške bolezni,… ampak ej, halo….ma kaj čem govort….škoda besed….
Grem v akcijo!