Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Arhiv Zdravje Arhiv Zdravstvo Menjava: Medtronic Rezervarji in Infuzijski seti

Menjava: Medtronic Rezervarji in Infuzijski seti

Pozdravljeni,

V preteklem letu sem prešel iz 300E na 180E inz. črpalko ter zaradi spremembe podkožja sem moral poizkusiti in zamenjati različne tipe infuzijskih setov. Sedaj pa mi je ostalo nekaj zaprtega materiala, ki ga nebom več uporabil in bi ga rad zamenjal. S tem bi tudi ZZZS nekaj privarčevala. 🙂

Zadeva ni urgentna, saj imam na zalogi infuzijske sete in rezervoarje in tudi dostop do novih. Gre se mi, da jih spravim v promet nekomu, ki jih uporablja. Seveda, če je kdo za to in uporablja spodaj navedene rezeravje in sete ter da bi on zame vzel drugačne sete in rezervarje.

Zamenjal bi rad:

* 4x škatle Medtronic Paradigm Reservoir 300E (Preverjena serijska številka, originalno zaprte škatle), bi zamenjal z 4x Paradigm 180E Reservoir.

* 3x škatle Medtronic Silhuette Infusion Set (17mm, 23”, originalno zaprte škatle), bi zamenjal za 3x Quick-set (6mm, 23”)

* 8x zaprtih infuzijskih setov Sure-T 6mm in
9x zaprtih infuzijskih setov Sure-T 8mm, obojne bi zamenjal za 1x škatlo Silhuette set (13mm, 23”) ALI 1x Quick-set (6mm, 23”)

FOTOGRAFIJA: http://shrani.si/f/Y/6z/wMVmU6e/dsc03114-large.jpg

Pri Sure-T setih škatla ni več originalno zaprta. Za test sem poizkusil 3 sete in se niso obnesli, nato sem sete pospravil in jih nisem več uporabljal. Vsi seti so originalno sterilno zaprti v svoji ovojnini.

Če bi kdo bil zato, če bi me lahko kontaktiral na [email protected] (tel. številka preko e-maila). Najboljše, da bi bil iz relacije Maribor-SL.Bistrica-Celje za lažji dogovor in transport.

Lep pozdrav in hvala društvu,

BN

Sure-T seti so bili zamenjanji. Še zmeraj bi pa rad zamenjal infuzijske sete:

* 3x škatle Medtronic Silhuette Infusion Set (17mm, 23”, originalno zaprte škatle), bi zamenjal za 3x Quick-set (6mm, 23”)

in rezervarje:

* 4x škatle Medtronic Paradigm Reservoir 300E (Preverjena serijska številka, originalno zaprte škatle), bi zamenjal z 4x Paradigm 180E Reservoir.

LP 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close