Najdi forum

Menjava lesenih oken

V zvezi z menjavo lesenih oken me zanima, ali ste okna kupili pri industrijskih proizvajalcih, kot so Inles, Glin Nazarje, Lip Bled, ali ste jih dali narediti mizarju. V mojem primeru (gre za prenovo starejše hiše) bi bila okna pri mizarju cenejša, vendar sem vseeno v dilemi, ali se odločiti za mizarja ali pa ind. proizvajalce. Mi lahko kaj svetujete? Hvaležna bom za vaša mnenja in vaše nasvete.

glede na to gre za starejso hiso verjetno bo potrebn kaksn zidarski poseg pisite na [email protected] LP!

Odgovor na osnovno vprašanje: okna so narejena iz t.i. lepljencev, katerih načeloma mizarji nimajo oz. jih ne delajo sami. Zato predlagam izbiro dobrih in cenovno ugodnih oken večjih proizvajalcev.
Predlagam pa še nekaj: poiščite si dobrega svetovalca (brezplačnega!), ki vam bo naredil kompletno ponudbo za zamenjavo oken, da boste pridobili tudi nepovratna sredstva EKO sklada (ca. 100€/m2 zamenjane površine stavbnega pohištva), ki investicijo naredi precej ugodnejšo.
V kolikor želite dobiti kompletno ponudbo in daleč največ za vaš denar mi pišite na [email protected] in poslal vam bom kontakt, kjer vam bodo uredili vse potrebno tako glede ponube kot končno zaključili projekt.

New Report

Close