menjava amalgamskih plomb z belimi- reakcije
Že dobre štiri mesece sem na protiglivični dieti. Probleme sem imela z alergijami. Vse to se mi je poznalo na koži s srbečimi izpuščaji. Z dieto se je stanje zelo popravilo. Zadnjič pa sem šla k zobozdravniku na popravilo oziroma menjavo amalgamskih plomb za bele. Čez tri dni sem spet imela hudo reakcijo na koži. Sumim, da je mogoče zaradi plomb. Glede na to, da se je stanje že lepo umirjalo. Zanima me vaše mnenje ali je to možno in ali sem z vsem (dieto) spet na začetku ali je to samo trenutna faza in se bo umirilo? Problem je v tem, da so mi ostale še štiri take plombe, ki pa jih ne bom mogla naenkrat popraviti. Ali bo vsakič taka reakcija? Kako si lahko sama pomagam?
Najlepša vam hvala za odgovor.
Pri odstranitvi amalgamskih zalivk se sprosti ogromna količina živega srebra, ki je močan živčni strup, kar zelo poslabša imunski sistem. To izkoristijo glivice, ki se močno razmnožijo.
Zato je zelo pomembno, da pred in po odstranitvi amalgamskih zalivk jemljemo alge klorela vulgaris. O tem smo že pisali, uporabite iskalnik
LP