Najdi forum

menjava

5 let nazaj sem Sklenil zavarovanje pri AdriaticSlovenici, zastopnica me je ponovno obiskala, le da sedaj dela za zavarovalnico Maribor.

Pravi, da tisto zavarovanje ni ok, da naj sklenem novo pri Zavarovalnici Maribor in da bo prenesla vse tja iz stare police.

Kaj naj naredim?

Pozdravljeni,

prenosi polic med zavarovalnicami niso mogoči. V vašem primeru vam bo svetovalka prekinila staro polico in sklenila novo. Stroški na polici so najvišji v prvih treh letih trajanja zavarovanja, kar pomeni, da boste na novi polici znova plačevali stroške.
Svetujemo vam, da se obrnete na obstoječo zavarovalnico in jih prosite za pregled obstoječe police in predstavitev sprememb na obstoječi polici, saj zavarovalnice strankam ponujajo obilo ugodnosti in možnosti prilagajanja zavarovanja trenutnemu stilu življenja posamezne stranke.

Upam, da smo vam pomagali.
Lep dan,
Sanja

********************************** Sanja Čekić Adriatic Slovenica d.d. http://www.adriatic-slovenica.si https://www.facebook.com/Adriatic.Slovenica

Tale agentka Vas je želela malce “žejnega peljati čez vodo”.

V izogib takšnim dogodkom Vam svetujem, da jo prijavite Agenciji za Zavarovalni nadzor, da se to v prihodnje ne bo več dogajalo.

Delati na takšen način je totalno neprofesionalno in nekorektno.

Živjo

Se kar pridružujem mnenju predhodnikov, nikakor ni to možno med zavarovalnicami. Prav tako močno odsvetujem prekinjanje starih polic, ker se da večino prilagoditi današnjim razmeram in potrebam stranke.

Lep dan
Zastopnik

New Report

Close