Mene pa nekaj zanima
Pozdravljena somučenica. Edina razlika je ta, da moj v hiši ne sme kaditi, tako da že od vsega začetka hodi na balkon ali za hišo, kamorkoli, samo da je zunaj. Pri njemu je še ta problem, da si kljub že nekajletni karieri kajenja še vedno ne upa prižgat cigareta pred mamo. Pred očetom ni problema, samo mama je pa le mama in ni vidla ne njega ne njegovga brata dvojčka s čikom v ustih. Upam pa, da se bo res držal obljube in da bo po uspelem IVF-ju prenehal kaditi.
Lep pozdrav!
Barbara
Maja, jaz imam tud probleme z izredno nizkim pritiskom, vendar sem se v teh letih navadla na življenje z zehanjem, še posebno ob slabem vremenu. Pač zgleda tiste ta hude dni, kot bi hotla kakšnga slona pojest. So se pa tud ljudje v moji okolici že navadl na to. Moja mami mi včasih, ko pride čisto slučajno dan brez zehanja pravi, a dons pa nisi nč lačna (za slona pojest). Ti pa povem na primeru mojga partnerja. On je pil kavo deset let, po desetih letih pa je nehal pit kavo in je presenečen ugotovil, da sploh ni nič bolj zaspan oz. buden kot če bi pil kavo.
Lep pozdrav!
Barbara
JAZ SEM PRENEHALA Z RAZVADO (ČIKCI) 1.1.2002 OB 1,30 ZJUTRAJ. PUSTILA SEM 3/4 CIGARET V ŠKATLICI. OD TAKRAT NE KADIM VEČ. PREPRIČALA SEM SE OČITNO V GLAVI, DA MI SMRDIJO IN MI RES!
NIMAM NOBENE ŽELJE PO CIGARETAH ! RAVNO OBRATNO!
PROSIM, SLEDITE MI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
“NIKO” SE DIREKTNO PREKO KRVI VEŽE NA “NEKA” KRVNA TELESCA (SEM ŽE POZABILA, NA KATERA) IN TA PRIDEJO DIREKTNO V ZARODEK ALI KASNEJE PREKO MLEKA V DOJENČKA. MALO AMATERSKO NAPISANO, AMPAK TAKO NEKAKO SEM PREBRALA PRED CAJTOM!
NEHITEEEEEEEEE ! PEJTE RAJŠ LAUFAT NA ROŽNIK AL PA NA KKŠN DRUG HRIBČK V VAŠI BLIŽINI!