Melodije
Ja ja … saj to jaz vse vem … Nastanejo tiste dolge klobase z čikule-čakule … kjer bluzimo v tri dni … :)))) … Pametne odgovore dobiš prileplene na glavni post … na temo … ali kako naj napišem … Saj ti ni treba brat, kaj pišemo mi v tistih klobasah …
Recimo tukaj pod Melodijami … sta odgovorila direkt na to temo neja in Leech … v bistvu le Leech je napisal nekaj koristnega … drugo se že na prvi pogled vidi, da je bluzenje …
Tisti, ki išče … bo našel … ne se bat …
Lp, Bgv
Sharki kaj pa tisti prospekt, ki ga je mobitel pošiljal, kjer imaš veliko melodij za Nokio In Ericsona. Moraš poslati SMS na številko 1919 in vpisati zraven še šifro melodije. Lahko dobiš tudi logotipe. Bom doma pogledala, pa ti jutri sporočim.
In dokler me gleda sem pomirjen, da mi hidravljika še dela. Ko bo gledal v tla bom šel pa v lekarno.
:)))))))))))))))))))) Evo … vidiš da znaš … :))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Lp, Bgv
Bravo pupa evo cel cajt sem ga imel na mizi pa ne pogruntal, sem mislil da je sam za nokie, ej hvala!!
Lp
okej, potem bom pa nekaj predlagal. Zjutrj naj prvi od vas odpre eno temo za vaše bluzenje in potem bluzite SAMO tam. BI šlo, bi vaše sive celice to zmogle?
Veš te vaše klobase je težko sfiltrirat če imaš vklopljen pregled, ki ti na eni strani odpre vse odgovore.
en aplavz za klinca …… :)))))
🙂
Če boš hotu ti pa tud jaz lahko zrihtam hidravljično olje po SINDIKALNI ceni!
Lp
A zdej ga imaš al ne?
No … to imaš pa prav … če imaš odprt pregled na celotno stran … je kriza … (no … jaz ga ne uporabljam … sem samo enkrat probala … in mi ne odgovarja) …
No … BLUUUUUUUUUZNIIIIIKIIIII … ste prebrali predlog od klinca? Kaj si mislite?
No … jaz bi raje dala en drugi predlog … Veš … ko se on tolko nafila ena tema, full težko odpira … Zato bi jaz predlagala, da bluzimo samo na naših temah … torej na temah, ki jih mi odpremo in so že v naslovu jasne, da so za bluzenje …
TOREJ!!!!!!!!!
Lp, Bgv
… ne vem, če bo šlo, so naše sive celice, močno zakrnele … sej prauš, da smo primitivci ….. klanjam se ti o, superiorno bitje ….. hvala, ker smo deležni tvojih kritik ….
Pst … (Bgv na uho šepne Leechu) … Smilije si pozabil … :))))))))))
Lp, Bgv
motiš se, tisto sem rekel samo tebi
… damn …. :)))))))))))))))))))
Ma ja zdej bom pa gledal kaj napisat, pa kje se lahko pošalim…..
Tak sem kot sem, pisal bom kjer bom hotel dokler ne pride EL PRIMOŽ in mi prepove!!
LP
Ja tukaj je nekaj melodij, za začetek dovolj!!
Gracias
Lp
oprosti! o, superiorno bitje, iz dna srca se opravičujem …… upam, da sem še vedno vreden tvojih kritik ….. :)))))
malenkost!
… Bgv se odpravlja domov … Lepo se imejte še naprej … Uživajte sončno vreme, ker jutri bodo spet plohe in nevihte … in želim vam čimbolj pestro noč …
Eno košaro polno poljubčkov za vsakega … RADA VAS IMAM!!!!!!!
Lp, Bgv
Čao Bungi, enako želim tudi jaz tebi. Se beremo in pišemo jutri!
Forum je zaprt za komentiranje.