Najdi forum

Kako pogledaš možu v oči ko prideš iz službo? Zajebancija gor ali dol, vedno se za vsem skriva nekaj resnice.

če se imaš na forumu ful fajn se je za zamislit očitno ti nekaj manjka v “real life”

Pogleda ga v oči, poljubi in pomisli name, a ni lepo !

Lp

Očitno tebi manjka še največ … vsaj malo smisla za humor!!!!!!!

Pa kaj ne vidiš, da se večinoma tukaj hecamo … a ti misliš, da kar se tu piše mislimo vse tako … ????

Lp, Bgv

Ej klinc no, poglej skozi okno sej ne pada dež!
Ne bit nataknjen no!

Lp

ja, al pa hčerki? Kaj če to bere?!!

mislim da imam smisla za humor vsaj trikrat toliko kot ti. Gre se samo za to, da če bluzite v tri dni bluzite, potem se spravite na kak chat ne pa da so vse teme tu na forumu bluzenje enih in istih ljudi, ki jih lahko prešteješ na prste ene roke.

klinc …. zdej si pa že težek …. pejd u pizdo kwa naj ti druzga rečem

no ja, še en primitivc

klinc, men si pa zlo všeč!!!

Uh uh … fantje … počasi … !!!

No … klinc … Kot si verjetno opazil smo zadnje čase na forumu … v največ desetih … Je pač zatišje … In pač teh deset nas … prav imaš … bluzi v tri dni … Pa kaj? Saj nobenega ne moti … Po naslovu že točno veš, da se pod njim skriva bluzenje … in če je Primožu O.K. da imamo njegov forum za chat … pol mislim da ni panike … Tko al tko je že reku, da bo naredil prav poseben forum za nas bluznike … samo do takrat …

Tko da … dej no … vrži kako neumno še ti z nami …

Lp, Bgv

…. a nis tega vedu …. al kaj? nč nouga nis povedou ….

:))))))))))))))) Ne mi zamert za to … sam … gliha skup štriha … :)))))))))))

Lp, Bgv

ej, klinc …. sam še neki, ne bit tko slabe vole pa nataknjen ….. kakšn joke stres iz rokavčka pa bo ….. ne drugmu folku dneva kvart, če si slabe volje …. stari, nooo

Točno tako!!!

Lp

niti ne, nič po naslovu ni jasno. Ker, kliknem na melodije, tudi mene zanima kje dobit melodije za erika, pa se mi ofne samo bluzenje. Brez veze. In forum za bluzenje že imate, reče se mu Tjavendan. In če pogledaš druge teme tu. isto sranje, samo bluzenje. Če se že vsi osebno poznate je to vaša stvar, ni treba zafilat vseh tem tu z vašimi internimi zadevami. Seveda je Primožu vseeno, samo drugim, ki pa iščejo kaj pametnega tu gor pa ni.
Malo preglej vse teme in boš videla v kaj se izrodijo, ne glede na naslov.

Eh … naš klinček ne zna stresat joke-ov … na žalost vedno ko se pojavi … ima za rečt kako težko … pa za koga pokritizirat in podobno … Pa čeprav … jaz vem, da bi imel marsikaj za povedat … in če bi se dal v to, bi sigurno tudi on not padu … v debato …

Škoda … res škoda …

Lp, Bgv

Hvala Katka!

Imaš po svoje prav, sam ni ti treba pa prahu dvigovat a ne!

Klinc te ….

🙂

Lp

Zanimivo, skoz bluziš znami pol pa hrbet pokažeš :))) Ta je dobra

Lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close