Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost melisin čaj

melisin čaj

Pozdravljene!
Sem nova na tem forumu in se sama že tudi približno 3 leta trudim, da bi zanosila. Prvi dve leti sem upala, pred enim letom pa sem se odločila, da bo pri zadevi moral posredovati zdravnik. Imela sem HSG, kjer niso ugotovili nobene nepravilnosti, prav tako pri možu, ko je bil na spermiogramu (v mejah normale). Z zdravnico sva se dogovorili, da mi bo predpisala 2 x po 3 škatle Klomifena in sedaj sem pri zadnji šesti škatli in še vedno ni nič. Odločila sem se tudi za obisk bioenergetika in pri njej sem bila do sedaj 3x in tudi ona mi je rekla, da ne čuti ničesar posebnega, kar bi oviralo zanositev. Sedaj mi bo še izmerila energetsko polje v spalnici. Danes sem v obupu klicala še vedeževalko in mi je rekla, da pri neplodnosti pomaga čisti melisin čaj (3 x na dan po ena skodelica). Zanima me, če ima katera izkušnje s tem!
Vsem skupaj želim, da čimprej doživimo prijetne novice!

že eno let ne morem zanositi, melisin in metin čaj pijem skoraj vse življenje…mami mi ga je vedno kuhala zjutraj, ker ne maram mleka..če bi res pomagal bi morala biti jaz že velikokrat mamica…

keti

New Report

Close