Meli – javi se
Pozdravljena Meli,
ne boš verjela, danes sem sanjala o tebi , kako to , da se nič ne javiš na forumu.
Potem pa vidim tvoje današnje tekste.Kakšen slučaj !
Zanima me, če si uspela rešiti zvezo s svojim fantom A se mama še vtika ? Tvojo zgodbo sem si tako zapomnila, ker sem imela tudi jaz opravka z maminimi sinčki.
LP,Kaja
Pozdravljena Kaja. Lepo da si se spomnila name! Nevem kaj naj rečem, enkrat je tako drugič spet tako. Sicer se je fant odločil zame (posveti mi ves svoj prosti čas, ki ga je prej mami), ampak doma dela, tako da mu pol dneva ziher solijo pamet. Dokler bo mama šef bo še verjetno ostalo tako kot je do sedaj. Ko bo pa vse skupaj prevzel on pa upajmo na boljše. Vendar se to ne bo zgodilo tako hitro – sigurno enih 10 let še.
Pa ti Kaja kako je s teboj?
Torej, Meli, jaz te sicer nisem sanjal, sem bil pa tudi sam vesel, ko sem te zopet opazil “med nami”. Tu me ni bilo od petka, pa se mi je par strani naložilo neprebranih, tako da ne vem, če mi bo danes ratalo “počrniti” poste, še posebej, ker so tako, “brothers in arms” varianta.
Keep on pushing, Meli, pa oglasi se še kaj. Sašo.
P.S.
Upam, da ti bo ratalo prej, kot v 10 letih.
Ja Sašo tudi tebi lep pozdrav! Madona si pa priljubjen :))) kar poročale bi se steboj. :)) res lepo. Sašo naj ti tole da vedeti, da si čist vredu osebnost. Pravijo, da hvaliti ni dobro – ampak vseeno VEM DA SE NE BOŠ PREVZEL! Lep dan ti želim ob prebiranju neprebranih stvari. Pa seveda piši kaj…..
ČAO
Ja, čuj, te ženitne ponudbe bom sprintal moji dragi, v virtualnem pričakovanju, da se bo še bolj zaljubljeno smukala okoli mene, s kakšnimi romantičnimi večerjami,
v realnem pričakovanju pa mislim, da jih bom dobil po grbi, s kakšno pripombo v stilu: “Vejš kulku bi lahku, mona, bl pametnega dejlu, namejstu, da vesiš na tistmi interneti ???”
Živjo Meli,
lepo te je spet slišat. No malo gre na boljše, kajne ? Mislim, da ne bo treba čakat 10 let. Upajmo, da bo prej spoznal kaj mu pomeniš oz. bo soljenje pameti z mamine strani vzel skozi eno uho noter skozi drugo ven. Ne se obremenjevat s tem. Živi za danes in ne preveč planirat.
Imej se, Kaja
P.S. Jaz sem po starem dobro . Čez 3 tedne bom šla končno na dopust in sem se že pozanimala, če imajo kakšen cyber cafe, tak da bom vseno lahko malo pokukala k vam. Tako dobre družbe kot smo tukaj na forumu ne dobiš kar tako.
Če bi hotel čisto do potankosti navajat “moj” dialekt, se bojim, da ne bi razumeli “pol k…a nič”. Zato, lahko, napol verzija izpade tudi po dolenjsko. Nisem dolenjec, sem na meji med notranjsko in primorsko, poglej par strani nazaj če hočeš bolj natančno, po duši brkinc, iz okolice Pivke. How about you?
Sara bo 27.tega meseca stara 6 let in je tak cukrček. Predstavljaj si rdečelaso deklico,postriženo na paža, modrih oči, pa ti bo vse jasno. Kaj delava : komaj čakava morje in odštevava dneve. Drugače pa se udeležujeva prireditev za otroke od lutk do ustvarjalnih delavnic do kina. Ravno v nedeljo sva bili v Koloseju in sva gledali 102 dalmatinca. Je zelo uživala. Ker je pa zelo čustvena, jo je bilo Cruele zelo strah in je zlezla k meni v naročje, da se je malo umirila. Pa kopat se hodiva na Vevče. Skratka, poletje bo minilo 1,2,3.
LP,Kaja