Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Rak Kako živeti z rakom? Melanon?

Melanon?

Pozdravljeni,

v nedeljo sem si želela po dveh tednih narediti malo pedikure (striženje nohtov, lakiranje, odstranjevanje trde kože, to v kompletu delam na cca dva tedna) in na drugem prstu noge, tik ob nohtu, na obnohtni kožici opazila temno packo. Najprej sem mislila, da gre za zataknjeno tkanino nogavice, nakar sem pri poskusu odstranjevanja ugotovila, da sploh ne gre stran in ko sem packo malo bolj podrobno pogledala, mi je zgledala kot znamenje, očitno novonastalo. Izključila sem možnost otiščanca ali manjše podkožne krvavitve zaradi obutve in pritiska prsta, ker izgleda čisto kot znamenje.

Najbolj me bega to, ker ga dva tedna pred tem še ni bilo, kajti mislim, da bi ga skoraj zagotovo opazila. Je pa približno v velikosti lanenega semena.

Sedaj me zanima – ali obstaja možnost, da bi bila to kakšna agresivna oblika melanoma in bi iz nič zrasta tako hitro? Čez par dni sem sicer naročena pri dermatologu, ampak je čakanje tako mučno, ker tole mi res ne da miru…

Hvala za vse odgovore že vnaprej!

Tudi če je rak kože še noben ni umrl zaradi tega. Vam ga odrežejo in to je to …..

New Report

Close