Mehur
Pozdravljana
Že nekaj časa premišljujem, da bi se na vas obrnila v imenu babice, ki je ravno prišla iz bolnice. Bila je operirana na mehurju in odkar je prišla iz bolnice ima težave z zadrževanjem urina. Kot sama pravi, nima ravno občutka, ali pa je morda težava v tem, da se še preživo spominja, kako občutka ni imela zaradi vnetega?prehlajenega? mehurja in jo je strah. Kdaj mislite, da bodo težave izginile oziroma, koliko časa naj počaka preden se napoti k zdravniku. Vem, da so informacije bolj skope, vendar sama si je ne upam vprašati, tko da kar sem izvedela, sem izvedela od drugih. A smo malce preveč sfantaziral, kajti saj veste, vsak doda še kaj svojega in malo drugače pove, pa je takoj čisto druga zgodba. A nam lahko kako pomagate?
Pozdravljeni!
Kot že sami navajate so vaše informacije res skope in na takšna vprašanja je težko odgovarjati. Po opisanem pa predvidevam, da je pri vaši babici bila opravljena TVT operacija s katero se odpravi stresna urinska inkontinenca. Težave s katerimi se sedaj sooča bi po mojem mnenju morale izginiti do prvega pooperativnega pregleda. Če se mehur do tedaj ne bo umiril sam od sebe, naj babica pri pregledu to pove zdravniku, ki jo je operiral, saj za odpravo čezmerno aktivnega mehurja običajno zdravniki predpišejo 3 do 6 mesečno terapijo z zdravili, da umirijo mehur in običajno je potem vse v redu.
Z lepimi pozdravi,
Lorena Meglič