Najdi forum

mehur

Pozdravljeni!

Imam en velik problem. Imam vnetje mehurja ki se mi pojavlja vsak mesec že eno leto. Jemala sem že primotren, amoksiklav, ciprobay, nolicin.. vse to je pomagalo ko sem se zdravila vendar se mi je vnetje skupaj z bolečinami, smrdečim urinom in pekočim uriniranjem vsakič ponovilo. Potem sva se z osebnim zdravnikom dogovila za t.i. zaščitno terapijo z nolicinom, vsak dan po eno tableto, zaščita pomaga za približno dva meseca potem pa med zaščitno terapijo spet dobim vnetje mehurja in moram spet dati vodo in spet vzamem dve tableti na dan se pozdravim, potem pa spet zaščitna terapija ki deluje približno dva meseca oz nrekaj časa.
Večkrat so mi pogledali sanfort, obiskala sem ginekologa(nič ni narobe), dvakrat šla k urologu nič ni narobe, probleme je pripisal partnerjevi higieni kar je brez vzroka ker se redno umivam on pa tudi,)pijem tudi prečiščevalni čaj, probala sem od brusničnega čaja do preslice do ursi čaja(nič ne zaleže). Če se umivam s kamilicami tudi ne zaleže, ko dobim vnetje sem lahko toplo oblečena, vnetje ni povezano s prehladom, nikakor. Ga dobim tudi ko nosim dvojne nogavice ali pa poleti. Previdna sem pri higieni, spolnih odnosih,mrazu, pri pitju tekočine in čajev. Nič ne pomaga.
Enkrat sem imela preveč beljakovin v urinu( sprememba prehrane ne pomaga), spet drugič imam v urinu preveč nitrocitov ter levkocitov, za ledvica so mi zdravniki povedali da normalno delujejo, čeprav sem imela v otroštvu(tako kot večina otrok) refluks 2. stopnje.potem deset let nisem imela nič, zdaj pa se mi to kronično ponavlja, tablete delujejo samo začasno in mi olajšajo vso bolečo zadevo vendar vem da zaščitna terapija ni doživljenska rešitev za moje težave pri mehurju. Danes sem tudi obiskala bioresenančno terapijo ker ne vem več kaj naj naredim, zdravnik mi je iskreno povedal da ne ve kaj je z menoj narobe in da vse kar lahko naredi je da mi da spet še več tablet. Drugih težav z zdravjem nimam in jih nisem imela.Stara pa sem dvajset let. Zdaj lahko samo še počakam kako mi bodo pomagale(če mi bodo) alternativne metode.moj mehur, se mi zdi, ima svojo glavo.
kaj mi priporočate? kakšno posebno metodo zdravljenja?
se zahvaljujem za vaš nodgovor, lp

Lepo ste opisali zdravljenje vnetja mehurja na simptomatski način: bakterije povzročajo simptome, zato je potrebno bakterije uničiti.

V alternativni medicini je seveda pristop drugačen. Bakterije niso vzrok, ampak samo posledice nekih drugih vzrokov. Kaj bi pri vas lahko bil vzrok?

Slab imunski sistem. Ker je 70% celic imunskega sistema v črevesju, je logično, da je potrebno najprej pozdraviti vaše črevesje. Kako? Zopet je potrebno poiskati vzroke. Lahko so glivice (pri vas zelo verjetno), alergije, paraziti … Z jemanjem antibiotikov ste črevesno floro popolnima uničili, zato bo potrebna večmesečna dieta in jemanje probiotičnih bakterij.

Z veliko verjetnostjo ste tudi zakisani (lahko merite urin z lakmusovim papirjem). Bakterije zelo rade živijo v kislem okolju (tkiva, sluznice), zato ne boste mogli ozdraveti, ne da bi razkisali telo. Kaj narediti: bazilčna prehrana (zelenjava, ne sladkorja … o tem smo že pisali), jemanje bazičnih mineralov, bazične kopeli – uporabite iskalnik in poiščite ustrezne teme v tem forumu.

Pri akutnih težavah najbolj pomaga zdravilna rastlina zlata rozga. Kupite jo in stolčite v prah. Vsako uro dajte eno žličko tega prahu v kozarec vode in spijte. V Nemčiji se dobijo kapsule z zdrobljeno zlato rozgo (ime: Nieral), pri nas pa jih ni, kar bi seveda olajšalo jemanje.

Kaj je predlagal vaš terapevt za bioresonanco? Kakšen bi naj bil postopek zdravljenja?

Lp

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

New Report

Close