mehur
Pozdravljeni!
Imam težavo, da kadar sem kje na javnem mestu, oz. če moram nekje biti dalj časa primeru, to je lahko od 1 ure do 3 ure se mi zgodi, da me začne mehur boleti. Šla sem 2x na pregled k zdravniku in niso odkrili, da bi bilo kaj narobe z mehurjem. Težave imam že 1 let pa pol. Težava je, da me tišči zelo močno, čeprav mehur ni zapolnjen, to tako tišči, da me psihično obremeni, ne morem slediti pouku ali česarkoli, to tiščanje me čist obremeni. Da povem še, stara sem 18 let. Ne vem kaj je narobe, kaj je poškodovano. Če je imel kdo podobne težave bi bila zelo vesela, če bi mi lahko kaj svetoval.
Hvala in lep pozdrav!
Spoštovani!
Navajate bolečine v mehurju, ki se pojavijo kadar dlje časa mirujete. Niste napisali ali morate pogosto urinirati, ali je uriniranje pekoče, boleče, ali je spremenjena barva in vonj urina?
Najpogostejši vzrok za bolečino v mehurju, ki jo spremlja pogostejše in pekoče uriniranje je vnetje sluznice mehurja. Bolečina v področju mehurja lahko nastane tudi zaradi boelzni drugih organov (hrbtenica, ginekološke bolezni, bolezni črevesja…). Priporočam ponoven obisk pri ibranem zdravniku.
Lep pozdrav!