Mehiška restavracija v City Parku
Naročim tortilijo “alla ne vem kaj”, dobim pa tortilijo “alla nekaj drugega”.
Ko že na pol pojem, se mi natakar opraviči, da ni prinesel prave jedi, jaz pa tega seveda tudi nisem opazila, ker sem bila prvič v mehiški.
Vse lepo in prav, dokler ne prinese računa in mi zaračuna dražjo jed…
Meni je to ful mimo, povsod drugje bi ti računal tisto kar si naročil ali pa bi ti celo častili. V City Parku seveda ne in zato me tam ne vidijo več, čeprav sem še imela namen iti.
Premalo si se razkurla. Enkrat sem dobil v Pergoli v Portorožu gosenico v pizzi pa pokličem kelnarja pa se je najprej sprenevedal in zmrdoval, češ da to ni mogoče – pa sem ga vprašal, zakaj bi jaz gosenico dajal na pizzo? Pa vprašal sem ga, če bi rad, da vsi gostje zvejo, kaj sem našel na pizzi – pa je postal čist skuliran in nam celo niso nič računali. Še kolega in njegova punca sta poleg jedla 😉
Žalostno, da jim je bolj pomembnih par sto tolarjev kot pa zadovoljen gost, ki se vrača. Če bi bili restavracija na nivoju, bi se ti opravičili in zaračunali maksimalno tisto, kar si naročila.
jaz ne vem ali so določeni natakarji/ce nesposobne zapomniti si naročilo, če pa jim spomin peša pa si naj zapišejo!
s tole mehiško mama tud jest slabe izkušnje
ne vem zakaj si ne začnejo kej pisat teel natakarji
Hja, bila sem ze veckrat tam in nobenih slabih izkusenj, samo ce bi mi zaracunali jed, ki je nisem narocila, bi lepo dobili tocno toliko kesa, kot bi ga dala za naroceno jed in niti tolarja vec. Pa se sploh ne bi nic kregala, samo odstela denar in sla. Naj se razpocijo, ce hocejo. In vedno se najde kje restavracija z podobno ponudbo.
Enkrat sem tam cakala na naroceno eno uro, drugic (in zadnjic) pa vec kot eno uro.
V imenu kolektiva mehiške restavracije bi rada sodelovala v vaši diskusiji.
Ves čas, odkar restavracija obratuje se trudimo, da bi bil vsakdo ob obisku zadovoljen, da bi odšel sit in bi se rad vračal k nam. Ne bom nas opravičevala za očitno storjeno napako, pa vendar: vsak dogodek, ki se zgodi, ima vsaj dve zgodbi – na eni strani zgodba Vesne, na drugi strani pa mogoče ravno menjava strežnega osebja in s tem neizkušenost pri razlagi jedi, nenavajenost pri uporabi rač. programa, slab dan posameznika, veliko ljudi v restavraciji. Še nikoli se ni zgodilo, da bi moral pri nas nekdo plačati, če je bila storjena napaka z naše strani, kvečjemu je dobil še kaj dodatno na račun hiše.
Spoštovana Vesna!
Mogoče naslednjič (verjetno kje drugje) prosite, da pride odogovorna oseba in na mestu samem razrešite problem. Mi bi se sigurno uspeli dogovoriti, da bi bilo prav za obe srani.
Vesela sem, da ste nas na to opozorili, da vemo, kaj izboljšati. Za to smo vam hvaležni!
barbara
Pishuka zakaj tok cajta traja pr vs da člouk hrano dobi pa tud če ni gužve=?
Forum je zaprt za komentiranje.