MEGAMIN
SPOŠTOVANI!
OD PRIJATELJEV SEM IZVEDELA, DA OBSTAJA UČIKOVITO SREDSTVO, KI ZAVIRA RAST RAKASTIH IN DRUGIH TUMORJEV Z IMENOM MEGAMIN, PO DRUGI STRANI PA SEM V STROKOVNEM ČLANKU OBJAVLJENEM V OKNU, LETNIK 17, ŠT. 1, 2003 AVTORJA PROF.DR.MIHA DEBEVCA, DR.MED ZASLEDILA, DA JE ZA TO ISTO SREDSTVO DOKAZANO, DA POVZROČA RAKA. VLJUDNO BI PROSILA ZA POJASNILO OZ. POTRDITEV KATERE IZMED OMENJENIH TEZ, SAJ JE DRUŽINSKI ČLAN ZBOLEL ZA RAKOM IN RAZMIŠLJAMO TUDI O ZDRAVLJENJU Z OMENJENIM SREDSTVOM.
V NAPREJ NAJLEPŠA HVALA ZA HITER ODGOVOR!
S SPOŠTOVANJEM,
ANDREJA
Draga Andreja,
sami se lahko odločite, komu boste verjeli, prijateljem ali uglednemu strokovnjaku. Zavedati se morate, kako kontradiktorna je vaša izjava o UČINKOVITEM ZDRAVLJENJU raka, ki pa je očitno na voljo samo izbrancem, ki so za Megamin slišali, drugim pa ne.
Pomislite tudi, da se da s človeško nesrečo mastno zaslužiti. Za to uporabljajo šušmarji zanimive tržne pristope. Zanima jih vaš denar. Po svoji presoji jim ga lahko tudi namenite, če imate občutek, da morate nujno še nekaj storiti sami. Vendar od “zdravila”, ki “učinkovito zdravi raka” nikar ne pričakujte preveč, sploh ne ozdravitve. Zastavite si nekaj vprašanj.
1. Ali je snov varna za jemanje?
2. Ali so bile opravljene klinične preiskave o stranskih učinkih in učinkovitosti?
3. Ali poznate natančno sestavo snovi?
4. Ali so bili o njej objavljeni znanstveni članki?
5. Koliko odstotkov bolnikov je po jemanju te snovi ozdravelo?
Ko boste ta vprašanja prevetrili z informacijami, ki so na voljo ob snovi, boste lahko tudi razkrinkali tržne laži, ki jih prejmete v zameno za svoj denar. Kadar je neka snov učinkovita pri zdravljenju raka, nastane hud boj v vseh pogledih zgoraj napisanih vprašanj. Farmacevtska podjetja si prizadevajo tudi za svoj zaslužek, vendar na bolj odkrit način. Izvajajo raziskave, opravljajo preiskave o stranskih učinkih, zdravniki objavljajo članke. Obstaja veliko člankov, kjer zdravniki pišejo, da se neka nova pot zdravljenja ni obnesla. To se pri “alternativi” ne more zgoditi, saj dokler obstaja en sam bolnik, ki je “čudežno” ozdravel (ali pa je izmišljen), je to za njih dovolj trdna statistika, da jo uporabljajo kot “zanesljivo ozdravitev”.
Nikoli ena sama snov ne pozdravi prav vseh bolnikov, zato vas lahko tudi zanima, kolikšen je odstotek ozdravljenih. Če tega podatka ni, lahko prepoznate slepilo.
S histerijo Megamina na Hrvaškem se je ukvarjal Momčilovič.
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/entrez/query.fcgi?cmd=Retrieve&db=PubMed&list_uids=10457656&dopt=Abstract
Tukaj je povzetek njegovega članka, ki mu lahko zaupate, saj ima omenjen avtor celo vrstno znanstvenih objav. Megamin ima torej dva pozitivna učinka (na prebavo in na odstranjevanje škodljivih presnovkov kemoterapije), ne zdravi pa raka.
Lepo vas pozdravljam,
Irena
Obema, ki sta mi odgovorili se sprva najlepše zahvaljujem!
Zavedala sem se kontradiktorne izjave, ki sem jo napislala ravno zato, ker nisem razumela kako lahko strokovnjak s takšno gotovostjo poda izjavo, brez kakršnekoli obrazložitve. Prijatelj, ki mi je namreč Megamin svetoval ima o njem same pozitivne izkušnje (od izboljšanja počutja, pa tudi do zmanjšanja oz. popolnega izginotja tumorja sicer na psu). Seveda me je članek našega strokovnjaka precej spravil v skrb, saj takšnih stranskih učinkov ne želi nihče.
Veliko sem v teh dneh o Megaminu izvedela na spletni strani http://www.megamin.net/english/prof.html
kjer so navedeni tudi rezultati testiranj. Priporočam vsem, da si jih preberejo.
Mogoče pa lahko Tejna pove še kaj več o izkušnjah svoje prijateljice.
lep pozdrav vsem,
Andreja
Po prvem raku sem ga tudi jaz jemala. Ne spomnim se več, ali sem se počutila bolje ali ne, vem le to, da sem že po dveh letih spet zbolela – ponoven primarni rak. Mislim, da Megamin bolezni ne zdravi, lahko pa da pomaga pri splošnem počutju, čeprav veliko pri tem opravi psiha. V vseh letih po odkritem prvem raku, sem ugotovila, da to drži kot pribito. Veliko težav sem sama premagala “z glavo”. Pa tega prej nikoli ne bi verjela.
Za denar, ki bi ga zapravila za Megamin, bi si sama raje privoščila nakup same zdrave hrane, veliko sadja in zelenjave, ki jim bo cena zdaj jeseni in pozimi spet strahovito narasla.
Lep pozdrav in srečno.
Megamin sigurno pomaga, saj čisti strupe iz telesa in okrepi imunski sistem. MOraš pa veliko piti! Fajn pa je, če si na vezi s kakšnim zdravnikom, ki ga odobrava in ti svetuje koliko in kako ga jemati, še posebej, če si na kemoterapijah oz. obsevanjih. Vse te metode ( kemo.. in obsevanje) so škodljive in ti zastrupljajo telo in imajo seveda stranske učinke. Osnova za ozdravitev raka pa je, da iz telesa izločiš strupe in jih ne vnašaš novih, da izločiš škodljiva sevanja, da imaš vero, da boš ozdravel, četudi ti tudi zdravniki rečejo, da nimaš možnosti. Da se dovolj gibaš na svežem zraku, da delaš dihalne vaje.
Mami so pri 65- letih ugotovili limfom na pljučih – 4. stadij. Od postavitve diagnoze do zdravljenja je trajalo več kot 3 mesece. Ker smo zvedeli za megamin, ga je začela jemati že pred začetkom zdravljenja (kak mesec prej) v visokih dozah. Po parih dneh je opustila tablete za odvajanje vode, ker je odvajala brez težav in veliko.Takoj, ko je izvedela za diagnozo je tudi spremenila način prehrane. Nič mesa, nobene konzerve, skoraj nič hrane iz trgovine, nobene pijače iz trgovine, samo čaj (domač ali od Ašiča) Jedla je pretežno zelenjavo (veliko solate- samo te se ji je luštalo), domače sadje ( grozdje,jagode, hruške, jabolke), skoraj vsak dan je spila sveže stisnjen sok iz korenčka in rdeče pese (zelene nisem dodajala, ker je nismo imeli doma). Dali smo energetsko izmeriti področje ležišča.
Potem se je zdravila s kemoterapijami (8X) in obsevanji (17X). Zdravljenje je potekalo skoraj do konca brez vsakršnih zapletov. Pri predzadnjem obsevanju je dobila pljučnico, ki pa se je hitro in uspešno pozdravila. Vseskozi je jemala megamin tako kot ji je priporočil zdravnik iz Zagreba. On je rekel, da bi moralo 6 kemoterapij zadostovati, vendar so ji jih dali 8 in ji okvarili živce pri zadnjih kemoterapijah. Še zdaj ima posledice. Tumor se je pozdravil popolnoma. Zdravljenje na onkološkem inštitutu je trajalo (če odštejem tiste tri mesece na začetku) skupaj približno devet mesecev. Od ozdravitve je preteklo 7 let in izvidi so v redu. Po končanem zdravljenju je nekaj časa (pol leta) še jemala megamin, potem pa je prenehala.Po kemoterapijah, ki jih je prejemala vsake tri tedne, je dobila za preventivo zelo visoke doze antibiotikov in zdravil proti razrastu glivic, ki pa jih povečini ni jemala, saj smo verjeli v moč megamina. Si je pa večkrat na dan merila telesno temperaturo, ki se je po moje zaradi zdravljenja s kemo… zelo znižala.in še zdaj je zelo občutljiva za mraz. Še vedno pazimo pri nas doma na prehrano, čeprav zdaj poje kdaj kak košček mesa (vendar domače reje), ne uporabljamo pa belega olja, namesto tega imamo kokosovo olje ali mast, občasno tudi za zabelit svnjske ocvirke. Ne uporablja dezodoranta in ne respiranta (namesto tega se občasno natre mokro kožo pod pazduho s sodo bikarbono), od čistil uporabljamo samo cet in za umivat naravno milo.Ne uporabljamo pršil proti mrčesu, lakov za lase, antistatčnih spejev ipd. Peremo z doma narejenim praškom, namesto mehčalca uporabljmo kis (odličen je tudi za čiščenje ploščic in pip ter keramike), WC čistimo s coca colo (vliješ jo zvečer v školjko in pustiš delovati čez noč).
Če bi jaz zbolela za rakom se ne bi klasično zdravila (s kemo.. in obsevanjem). Šla bi na post, ki sem ga preizkusila že večkrat in res deluje.
Če pa se odločite za klasično zdravljenje raka s kemo… in obsevanjem, ne smete istočasno na post. V tem primeru pa megamin 1000% pripomore k ozdravitvi, samo meni se zdi, da ga je mama dva dni pred kemoterapijo nehala jesti in ga je začela jestien ali dva dni po kemo…., tako, da je kemoterapija lahko opravila svoje.
Obstaja pa še nekaj podobnega megaminu, ki pa še nisem preiskusila, vendar je po moje tudi zelo v redu. To je MEGAhydrate – proizvod neke angleške klinike. Pri nas je zastopnica za prodajo proizvodov te klinike gospa Marina BUTALA, ki si je raka dojke ozdravila sama. Napisala je knjigo REŠI SVOJE DOJKE, REŠI SVOJE ŽIVLJENJE.
Splača pa se prebrati tudi knjigo Iztoka Ostana in še dveh drugih avtorjev, ki ima naslov: KO ZDRAVILA ODPOVEDO.
Pa knjige gospe LOUISE L. HAY so tudi fajne (MEDITACIJE,….)
Veliko korristnih informacij izveste tudi pri društvu PREPOROD, ki ga vodi g. Marjan Videnšek.
BODITE IN OSTANITE ZDRAVI!
Pozdravljeni,
Megamina osebno ne poznam, poznam pa MegaHydrate, ki je naslednik takoimenovane “žive vode”, ki se je prej prodajala pod imenom Active-H in cca. 12 let nazaj Microhydrin.
Po informacijah dr.Iztoka Ostana je MegaHydrate tudi uradno registriran v Slovenji. Več informacij se pa najde na strani…www.megahydrate.si
Je pa bila izdana tudi ena dobra nova Ostanova knjiga “Beljakovine za življenje in smrt”, kjer govori beljakovinah in njihovem pomenu v prehrani, obravnava tudi večno dilemo ali uživati manj živalskih beljakovin za več zdravja, o kombiniranju beljakovinskih živil, ločevanju od ogljikovih hidratov, o dopolnilih ipd.
Skratka po mojem mnenju precej dobrodošlo branje za vsakogar, ki ga zanima področje prehrane, ker so vse informacije, strnjene na enem mestu.
Več o tem je objavljeno na tej strani http://www.map-amino-acid.com/knjiga-beljakovine_za_zivljenje_in_smrt/[/url]
Vem, da tole nima veliko veze z Megaminom, samo se mi je zdelo, da je prav da delim z vami. Želim vam zdravja in dobrega počutja vsem skupaj.
M 🙂