Najdi forum

Mega factory outletu

zdravo!
spodaj ste govorile o Mega factory outletu. pa me zanima kakšne cunje tam prodajajo? kvalitetne? se operejo in so ok? elegantne? bolj športne?
hvala!

Tam smo našli že od cunj za laufat za moža, do otroških geoxx čevljev, do trenirk, kavbojk, kril … do neverjetno elegantnih hlač Calvina Kleina –
Outlet store je v lasti trgovske skupine Sportina, se pravi, da prodajajo od Miss Sixteen, Tom Taylor do D&G 🙂

Najdeš v bistvu zelo veliko – odvisno od okusa in postave :)))
T.

Ravno v soboto sem bila tam, kupila eno luštno črtasto majčko. Kaj pa vem, kakšen stil imajo. Ker so različne znamke, je malo elegantnega, veliko športne in ležerne mode. Dobiš veliko majčk, hlač, kril, oblek, imajo pa tudi dobre čevlje. Je pa tako, nimajo vseh številk, ker so večinoma lanski modeli, nekaj je tudi robe z napako, sem pa vedno naletela na prijazno prodajalko, ki mi je dobre volje nanosila 12 parov hlač, skratka, čisto luštna trgovina, pa še dobre stvari dobiš malo ceneje.

Dober nakup, Neja :-))

Pa imajao tudi za dojenčke (8mesecev)?

imajo … Think Pikn, Iana, Tom tailor, Reebok .. .pa sigurno še kaj … čim so ‘prave obleke’ .. ne tiste dojenčkaste … imajo 🙂

B.

New Report

Close