Najdi forum

jst vam povem tako….mefedron je v primerjavi z kokainom ,speedom……..res veliko boljši za uporabo.sama sem ga jemala 1leto…in lahko vam povem da sem bila iz dneva v dan bolj zadeta..nisem jedela,nisem bila za med ljudi,zadrževali smo se z družbo v zaprtem prostoru in ga šopali vedno več.porabila sem 2ali več grama na noč.prišla sem do tega da sem imela v glavi razne glasove,blodnje,depresija….vidna shiranost,…zobje so mi začeli pokat…bila sem uničena in podobna živem okostnjaku ki je vidno zadrogiran do konca! bila sem prisiljena iti iz svojega mesta da sem lahko prenehala z uporabo.kar se tiče samega občutka ko potegneš črto mefa……hjjoouuu…nevrjetno..res je dobr…ampak jst vseeno pravim…ne začet z tem,ker boš težko nehal.ko potegneš eno..bi še eno..in še eno..in še eno..in nikoli ni konca.če znaš drogo kontrolerat..potem izvoli,samo pravim…bolš da ne!
kako je zdaj?…….še vedno si ga privoščim kdaj pa gdaj..ampak to je 1krat na mesec ko grem vn…potegnem črto..dve tri….to je to.drug dan niti ne pomislim na to da bi spet vlekla,ker sm mela zelo slabo izkušjo z tem.zato pravim….NE DOVOLTE DA VAS DROGA IZKORIŠČA-IZKORISTITE VI NJO…IN BO VSE OK!

Slučajno sm zašla sm, sam bi pa dodala, če se bo še kdo znašu tle, da sm eno celo poletje preživela na tem sranju, k ga je moj bivši dilu in se mi je zameru v nulo. S tipom sva spremenila osebnost, on pa še sploh, k je še bol pretiravu. Bla sva tečna, kregala sva se, frendi so se naju začel izogibat. On je postal tak egoist, da sm ga zasovražla. Da ne govorim o perverznih izpadih. Mislu je, da je car in da lahk karkol in se pri tem ni oziru na nobenga. js sm nehala prej, kr me je začelo srce zafrkavat. Po vsaki presnifani noči mi je še kakih 5 dni razbijalo ko zmešano, ful hitr … pa mam drgač nizek pritisk po naravi in zdravo srce. Oba mava kilometrino pr drogah, on pa še bol s temi party sranji,tko da nisva neka nevedneža al začetnika, pa oba sva okol 30. Še najbolj me je spominju na še enga bivšga k je znal občasno krek skadit. isti šit od človeka rata. men je ta droga na samem dnu poživil. Raj vzamem spid, pa še tega nism že skor en let, najbolš čimbl stran od vsega. Dobro, kvalitetno koko bi še kdaj vzela in to je to.

priporocam 2g dnevno, in pocutili se boste kot superman

prid u stigmo in upraš…

vsa droga je bila vcasih namenjena cisto drugacnemu namenu,kot je znoret al pa zdrogirat se ga,….potem je ratalo “COOL”, in se sranje razsirilo in nasatala je epidemija folka za folkom k jih je metalo in jih se zmerom in jih bo vedno metal dol!vse to pa vidijo in cutijo ljudje kio ob teb zivijo in te imajo radi,toda ne morejo misliti na druga kot pa to kdaj bodo videli svojega otroka v utrugi,samo besede ne pomagajo ti ga veselo zges naprej vse dokler sam ne vidis da si mlad,star 27let brez zil,psihicno unicen in nekako odsoten kot na konstantnem tripu in evo to je cena ki jo placas,najbolj zalostno je pa to da to ljudje okoli tebe vidijo trezno,…niti predstavljam si ne kaj se poraja mami po mislih vsako sekundo ko me gleda,vidi ali se pogovarjava,ko bi le lahko prevrtu cajt 14let nazaj!

mislis less IS more

New Report

Close