Medsebojni odnosi z partnerjem
Lep pozdrav vsem.Že nekaj časa me kar nekaj stvari mori in prišlo je do točke kjer enostavno potrebujem odgovore. Živim s partnerjem že 5 let, najini odnosi so vedno bili normalni, kar pomeni, da sva se veliko pogovarjala, vse sva si zaupala in delila probleme ter prosila drug drugega za pomoč, če sva jo potrebovala. Iz prejšnjega zakona ima moj partner 10 letno hčerko, ki živi z nama, tudi z njo se zelo dobro razumem. Pred 6 mesci sva se odločila, da si želiva otroka in sva zato tudi poskušala z rednimi spolnimi odnosi zanositi. Zadnje dva meseca pa je moj partner zelo čuden. Izogiba se kakršnemukoli pogovoru, ko ga vprašam, če je karkoli narobe le zanika. Z vsemi mojimi predlogi se ne strinja, z menoj ne želi več preživljati časa. Tudi načrt o družini sva opustila, saj je do mene zelo hladen in vedno pravi, da bo za to še v prihodnosti čas. Včasih celo zakriči name, če storim kar mu ne paše npr. če med pospravljanjem premaknem njegove stvari.Na varanje sem sicer takoj pomislila, vendar dvomim, da je to mogoče, saj svojega vsakdana ni spremenil. Žal pa to še ni vse. Teden dni nazaj sem izvedela, da sem noseča. Samo ob mišljenju, da bi morala s tako osebo imeti otroka me zmrazi. Ne želim si, da bo oče mojega otroka takšen kot je on sedaj. Rabim pomoč, saj ne vem kaj naj storim. Sploh nevem ali naj mu povem ali naj raje vse skupaj zamolčim in nosečnosti prekinem?
Vsem se zahaljujem za odgovore.