Najdi forum

MEDROL

zdravim se za revmadoidni atritis-revma,in uporabljam zdravilo medrol-4mg ki mi izredno pomaga je namreč edino zdravilo ki mi zelo lajša bolečine,moji sklepi so manj zatečeni zjutraj se zbudim manj okorna in seveda z manj bolečinami tudi ponoči bolje spim,kar prej ko nisem jemala medrol sem zelo trpela za bolečinami.zanima me kakšne posledice lahko dobim ob dolgotrajnemu jemanju najmanjše doze medrola? ima kdo kakšne podobne izkušnje?
že vnaprej se lepo zahvaljujem za odgovore.

Mene pa zanima, če je ta bolezen oz. artritis ozdravljiva bolezen?
Hvala in lp,

p.s. Tudi jaz se zbadam z to boleznijo od danes naprej, ko sem izvedela za krvne preiskave.

Prosim, če mi malo opišeš tvoje težave in kako se je začelo, predno boš ugotovila, da je artritis?

pozdravljeni, mene pa zanima sledeče imem lupus in me zanima če je ozdravljiv in v bodočnosti nameravam zanositi in kako to vpliva na plod

Pozdravljene,

ne vem točno kakšne posledice pušča medrol, jih pa zagotovo pušča, čeprav po drugi strani, so pa posledice bolezni zagotovo bolj uničujoče kot zdravila.

bhzivalica , revmatoidni artritis žal ni ozdravljiv, se pa lahko uspešno zdravi in si lahko brez bolečin veliko let. Nekaterim se lahko tudi popolnoma umiri za 10-20 let ob pomoči zdravil.

lp

Pozdravljene,

pri meni je postavljen sum na SLE (lupus), pa me zanima, ali je katera še aktivna na forumu, da bi si izmenjale kakšno izkušnjo…?

Hvala in lep pozdrav.

Zdravo !

Tudi jaz imam diagnosticiran SLE in prav tako sem na medrolu (4mg/dan). Glede revmatoidnega artritisa pa kolikor vem ni ozdravljiv, tako kot SLE (lupus). Lajša se le simptome bolezni, največkrat z medrolom. Ker to so obe avtoimune bolezni, kar pomeni, da imunski sistem napada sebi lastna tkiva. Pri revmatoidnem artritisu prizadane sklepe, pri lupusu pa lahko vse organe, kolikor sem informirana.Jaz jemljem medrol 3 leta in se mi je med drugim zelo stanjšala koža in je precej občutljiva, tudi na sonce. Na začetku pri visokem odmerku pa so mi izpadali lasje in dobila sem strije.

LP

New Report

Close