Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Čutila Osebe s senzornimi ovirami Mednarodni dan gluhih

Mednarodni dan gluhih

Ali je v komunizmu bil boj za pravico? Ne, ni ga bilo. Zato se pri tem, da ni boja za pravico, ne zgovarjaj na kapitalizem, ker kapitalizem ni nič kriv. Krivi so komunistični tajkuni, ki so ostali na vodilnih položajih v nekaterih naših organizacijah in ki imajo celo še podmladek…

Mi je vseeno, če je nekdo IQ (38) na kvadrat ali pa kvadratni koren iz svojega IQ (38).

S takmi brozgelni sploh ne polemiziram. Saj tud z otrokom ne morem.

Komunizma ni bilo, nikjer, in ga ne more biti, ker je skregan s človeško naravo. To ni v naravi človeka, da bi bil kot mravla al čebela. Človek je egoist, uničevalec, ropar, tak, ker samo taki lahko uspejo.Kaki komunizem.
A misliš da smo imeli kdaj komunizem?
Mafija lenuhov je bila.
In ne bluzi miheljnu, ki je pod prejšnjim sistemom trpel kot pes, za male pare, uničili so mu življenje in zdravje in mu vzeli perspektive, mu dajali borno mezdo, na koncu je pa dobil en svinski certifikat od lojzeta da si je obrisal z njim zadnjico.
Za leta in leta suženskega dela.
Pa ne krivim komunajze in tajkune.
Krivi smo si sami, ker smo bili tiho.
Kaki komunizem je bil, sužnjelastništvo.

Vidim da ne doumeš, da imaš toliko pravice in pravic, kot imaš denarja.
In toliko bodo imeli tvoji otroci šole in izobrazbe.
V današnji družbi nisi človek ampak potrošnik.
In pomembne so tvoje pravice potrošnika.
U bistvu je tudi ustava regulator potrošništva na ravni države.
Pa oligofrenim korenčkom ne bom razlagal.

Ni kriv vodja (kot ti praviš tajkun).
Krive so ovce usrane od strahu za svoje privilegije, ki, ene mu kot valpti in lakaji pomagajo, drugi pa tiho ždijo in čakajo na drobtinice.
Krivi so pasivniu lakaji in ovce.
Traba je iti na cesto, nepokorščina, ustvarit problem…
Tu pa še tiste ki malce dvignejo glavo lastni (gluhi) pomendrajo na ukaz velikega vodje.

Ne mislim polemizirat z nekom ki ima IQ kvadratni koren iz 38 (šest pa neki)

V kapitalizmu poznajo usmiljenje: milodar, donatorstvo, rdeči polmesec, karitas, da daš beraču drobiž in slično, al pa pošleš sms dobrodelno.
Ampak to jele gašenje problema in predvsem žgečkanje naše duše, češ kak dobrotnik sem.

Miha tole te bo verjetno zanimalo. Se mi zdiš dovolj razgledan.

http://video.google.com.au/videoplay?docid=-1490071466950648473&q=illuminati&total=7877&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=1

http://www.zeitgeistmovie.com

http://www.gnosticmedia.com

http://www.zrtve-cerkve.org

Lep pozdrav

Pozdravljen Miha!!!

Ti si za mene Miha in ne Mihau,lahko pa si MIHAFA!!

-Komunizma ni bilo, nikjer, in ga ne more biti, ker je skregan s človeško naravo. To ni v naravi človeka, da bi bil kot mravla al čebela. Človek je egoist, uničevalec, ropar, tak, ker samo taki lahko uspejo.Kaki komunizem.
A misliš da smo imeli kdaj komunizem?
Mafija lenuhov je bila.

R: Ali je bil kapitalizem ali pa tudi tu mafija lenuhov??
-In ne bluzi miheljnu, ki je pod prejšnjim sistemom trpel kot pes, za male pare, uničili so mu življenje in zdravje in mu vzeli perspektive, mu dajali borno mezdo, na koncu je pa dobil en svinski certifikat od lojzeta da si je obrisal z njim zadnjico.
Za leta in leta suženskega dela.
Pa ne krivim komunajze in tajkune.
Krivi smo si sami, ker smo bili tiho.
R: S tem bi se strinjal kar si napisal,žal pa si vsega sam kriv!!!!Tito je vedno rekel : ZNAJDI SE!!!

Prehitro oddal zato nadaljevanje:

-Vidim da ne doumeš, da imaš toliko pravice in pravic, kot imaš denarja.
In toliko bodo imeli tvoji otroci šole in izobrazbe.
V današnji družbi nisi človek ampak potrošnik.
In pomembne so tvoje pravice potrošnika.

R:Na tem jaz delam in moja želja je,da vsaj ena hčerka naredi diplomo in Roberth kot oče bo vedno financiral študij,nikakor pa ne kot potrošnik!!!
Zaenkrat sta v “sijajni formi” kar se tiče ocen v šoli!!

-Ni kriv vodja (kot ti praviš tajkun).
Krive so ovce usrane od strahu za svoje privilegije, ki, ene mu kot valpti in lakaji pomagajo, drugi pa tiho ždijo in čakajo na drobtinice.
Krivi so pasivniu lakaji in ovce.
Traba je iti na cesto, nepokorščina, ustvarit problem…
Tu pa še tiste ki malce dvignejo glavo lastni (gluhi) pomendrajo na ukaz velikega vodje.

R:Na to me spominja iz nekdanjega foruma LJ društva,se spomniš Miha?Sigurno pa veš na koga jaz računam….

-V kapitalizmu poznajo usmiljenje: milodar, donatorstvo, rdeči polmesec, karitas, da daš beraču drobiž in slično, al pa pošleš sms dobrodelno.
Ampak to jele gašenje problema in predvsem žgečkanje naše duše, češ kak dobrotnik sem.

R:Jaz sem povsod dobrotnik,če pri stavah kaj zadenem…Pred kratkim sem dal 30 Euro za sirote iz Železnikov,sem pa 28-kratni krvodajalec!!!Kaj pa Vi??

Miha,nisi UKINJENI ampak FA…….!!
Pa še to napišem,da nso ukinili forum LJ društva zaradi tebe ampak zaradi MENE!!Vse podorbnosti vem zakaj in na kakšen način so ukinili??Ti pa ne boš nikoli vedel…..
Pa lep pozdrav!!

Živjo robert.
Imaš prav, sam sem si kriv.
In tako so tudi gluhi sami krivi da imajo tako vodstvo.
Če bi bili vsi taki kot si ti, ne bi bilo tako.

Kot prvo, pa ni da človek kot posameznik ne more bit marliv kot mravlica ali bečelca.
Gre se za to da je človek individualist, egoist in zato mravljišče ali čebelnjak ni možen.
Vsak pač vleče v svojo malho.
Bodi fajn!!

Prosim Vas da prenehate žaliti OVCE in jih primerati z ljudmi.

Robert, kaj prodajaš pod tem FA
A je to kak težek hec? mi ne potegne.

Sem pomislil fantom, fantazem, fatamorgana, faliran, fanatik, famozen, farabuto, fatalističen, farški. Pa se ne ujema s številom pikic.
italjani rečemu FU pokojniku, bivšemu. Npr roman il fu matia paskal (matija paskal, ki je bil)

Potrošnik si, pa če hočeš biti ali pa ne.
In si mezdna delovna sila (ki naj bo čim cnej, da bo lastnik več zaslužu in meu za jahtiko)

Glede izobraževanja otrok se pa povsem strinjam s tabo.
Otrok je velika odgovornost in skrb.
in, naj študirata tisto kar ju veseli, in od česar bosta lohka žveli.

Kmal bo treba delat do stotke, in lažje je, če delaš delo, ki te veseli. In takrat največ dosežeš. Ne pa da doštudiraš tist, kar ti uspe dobit (ker je tista šola, ki te veseli že zapolnjena)

FANTAZERUS

Robert,
če še ti tako misliš, vidim, da moje postiranje na te forume nima smisla.
Tolk sem že prepisaril na forume gluhih, z določenim namenom, da bi lahko napisal par knjig in nebroj člankov v tem času..

Očitno premaknil nisem nič, le sebe. Zdaj sem premaknjen.
Pozdravljam.

Pa še to napišem,da nso ukinili forum LJ društva zaradi tebe ampak zaradi MENE!!Vse podorbnosti vem zakaj in na kakšen način so ukinili??Ti pa ne boš nikoli vedel…..

Ja RobertH, tukaj se pa zbudiš in v noge te zebe. A da so forum na MDGL ukinili zaradi tebe? Ti bi lahko zanstvenofantastiko pisal. HAHAHAHAHA Se mi zdi, da je bilo na MDGL forumu veliko več drugega sranja, kot tvoje razodetje o Gornjecu in dogajanju v Murski Soboti. Ne kiti se s tujim perjem. Te bo kdo po nosu!!!!!!!!!!!!!

Ilegalec,javi se na MSN in na tvojo željo lahko izbrišem kontakt!!Moj MSN je na drugi temi…..!!Zakaj se gre,pa niza objavo na tem forumu!!!Bom ti pa napisal zakaj se gre!Velja???

Lp

Pozdravljen Robert!

Zakaj je to sploh vazno? Mislim da zato obstajajo nadimki, da so ljudje lahko anonimni, ce
jim to odgovarja seveda. Mene ni strah pojaviti se na forumu s svojim imenom, vem pa, da je
gluha in naglusna populacija prestrasena. Zato Robert me zanima kaj bi vi imel od tega, ce
bi vedeli kdo je ilegalec. Za polovico ljudi na forumu vem, kdo so, pa mi niti na kraj
pameti ne pade, da bi to na veliko raztrosil po forumu in se s tem celo hvalil. Moje
vprasanje je bilo v zvezi s forumom MDGL. Glede na to, da sem bil pripravljen z vami plavati
v vasem dreku, ki ga je cedalje vec imam “pravico” vedeti kaj je res in kaj ni.

Pa lep pozdrav

Lep pozdrav

Zgornji tekst je bil Poslan na Robertov email. Do danes ni še nič odgovori. MOgoče zato, ker nisem Ilegalec. Robert ostaja Robert skrivnosten do konca. Tudi o tem, je na tem forumu bilo marsikaj napisanega.

Lep pozdrav

Še imaš kaj dodati Gec??

Naj bo vse po tvojem,mene pa pusti pri miru!!Če sem ti kdaj slabega napisal TEBI se mi pa lahko javiš!!To je eno….
Drugo pa je to,da Robert za številne gluhe ljudi po vsej SLO nikoli ni skrivnosten in nikoli ne bo zato,ker me predobro poznajo!!
Tretjič je pa to,da drugič piši tistemu,ki jih ti poznaš in ne meni,če sem za tebe skrivnosten!!Mene pa ne zanima kdo je GEC in kdo je ILEGALEC!!Zato ne pošiljam odgovore neprijateljem!!

Lp

Mir bratje po hendikepu.

Citiram:

…Mene pa ne zanima kdo je GEC in kdo je ILEGALEC!!…

Robertov Email:

Robert Horvat wrote:
>
> Pozdravljeni Gec!!
>
> Kdo naj bi bil ta “ilegalec”???
> Morda ste vi kot “avstralski Slovenec”??
>
>
> Lp

No, no Robert lagati pa ni lepo. Odgovor na Robertov Email se nahaja v mojem prejdzadnjem prispevku.

Lep pozdrav

Lep pozdrav

Ni da se mislim miheljn kaj dosti vtikati v fiktivne razprtije in komu soliti pamet.
želel bi le usput pripomnit, da robert po mojem mnenju ni pravi naslov za masiranje.

Ima sicer včasih nekatere premalo premišljene poteze in je morda za moje pojme preveč zaletav, je pa fajn človek, ki pove kar misli, kar rad pomaga in svetuje in ne kuje kakih zakulisij. Družaben je in vse ostalo. Fajn poba!
Pa to mislim kljub temu, da je zlatu, ki ga prodajam, reku da je baker al pa še kak manj vreden lažni kvazimetal. Skratka o vsem mojem postiranju pravi, da so zgolj fantaziranje. (Pa čist nič nisem užaljen, ker ima vsak pravici do svojega mnenja, pa če je še tako skregano z..) Bolj me je njegovo mnenje nasmejalo in podučilo. (namreč preveč je suše (butalcev) v sahari (butalah) da bi mihelj posledno čutarico vode uporabil za zalivanje grmiča v pesku ki se suši.

sivi repati glodalci so drugje. In njihova glodalskost se manifestira na različne načine; od kamarilstva do oportunizma do skrivanja za funkcijami.

Že ker omenjata avstralijo, a morda vesta kašna je klima in temperatura v melburnu avstralija na začetku februarja?
Se bo šel namreč miheljn morda h kengurujem učit poslušanja februarja.
A je mrez, ker je antarktika zraven (le 10 cm na mojem zemlevidu).

((bom pa sam plačal, če grem, ne bo šlo na račun zveze, si bom pritrgal pri ustih, kar bo tudi prav, ker imam preveliko težo, tako in tako. In je zdravo če manj jem)
Skratka, v vojnah je treba videt prave cilje, in robert to ni.

Bi fajn ol of ju!

Mihelj,

odvisno kam greš? Moraš biti bolj natančen,

Lep pozdrav

P.S.: SIcer ti pa lahko Redžepovič pomaga. Kaj pa če bi kar Na Zvezo pisal.

Lep pozdrav

Mihelj,

odvisno kam greš? Moraš biti bolj natančen,

Lep pozdrav

P.S.: Sicer ti pa lahko Redžepovič pomaga. Kaj pa če bi kar Na Zvezo pisal.

Lep pozdrav

New Report

Close