Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Posvojitev otroka in rejništvo MEDNARODNE POSVOJITVE – PREDSTAVITEV NA OTROŠKEM BAZARJU

MEDNARODNE POSVOJITVE – PREDSTAVITEV NA OTROŠKEM BAZARJU

Pridite nas pogledat :-))))

Najprej en lep pozdrav vsem!
Redno spremljam vaš forum in danes sem se odločila, da vam pišem in vas malo opogumim!!!!! Prosim, ne obupajte, kajti pred dobrum letom dni sva z možem posvojila deklico staro 6 mesecev iz Makedonije. Tako, da Makedonija ni zaprta za mednarodne posvojitve. Spoznala sva tudi dva para iz Slovenije, ki sta to poletje pravtako posvojila otroka iz Makedonije. Mislim, da so podatki, da je Makedonija zaprta za mednarodne posvojitve napačni. Res je, da moraš biti vztrajen, ampak se splača!!!!! Midva z možem sva tako zaljubljena v najino deklico, da sva se po letu odločila, da ponovno vloživa vlogo in osrečiva še eno dete na tem svetu. Prosim vse bodoče posvojitelje, da ne obupajo in naj se optimistično podajo na to pot, ker otroci v Makedoniji so in čakajo svoje bodoče starše!!!!
Pa srečno vsem!!!!!

Ema, pozdravljena!

Ko preberem takšno obvestilo kot je tvoje, mi srce začne hitreje biti in že sanjam, da bova tudi midva z možem v kratkem starša.

Če ti ni odveč te prosim, za kaj več podatkov na moj elektronski naslov:
[email protected].

Naj še povem, da sva z možem v začetni fazi in sem selo vesela kakeršne koli informacije.

LP in hvala
Katja

ema hvala za to lepo novičko :-)))

Uživajte pa vsake toliko nam kaj napišite :-)))

New Report

Close