Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Posvojitev otroka in rejništvo mednarodna posvojitev-Makedonija

mednarodna posvojitev-Makedonija

Pozdravljeni!

Mene zanima vse o možnostih mednarodne posvojitve, predvsem iz Makedonije.
Odločitev za to je še sveža, zato me zanima VSE…:) NA KOGA SE NAJ OBRNEM, KAJ RABIM, KAKO DOLGO TRAJA, KAKŠNI SO POGOJI, A SO KAKŠNE FINTE, KI JIH JE POTREBNO POZNAT ipd.

HVALA ZA POMOČ!

Veš kva je – to so južnjaki. Poznam tak primer, ko so tako punčko iz Makedonije vzgajali po slovensko, kljub temu so že v osnovni šoli udarili geni ven – ta punca je kradla!

Tolk v opozorilo!

Uoča

Torej- po tvoje – VSI Makedonci kradejo??! Ne bodi tak rasist! O.K., priznam, tudi sama ne bi nikoli posvojila nekoga iz makedonije (ali iz katerekoli druge države), pa vendar ne sklapam tako hitro…. Poznam eno punco, po rodu Makedonka, živela tukaj, pa ji vendarle niso nikoli udarili “kakšni posebni geni”, je SUPER punca, prijazna in ji sploh človek ne bi prisodil, da je Makedonka (razen ko s ponosom pove, kaj je!!!)

Lep večer!

Uoča
če bi druge nacije nas Slovence sodile po tebi, bi nas namesto “Janezi” klicali imbecili

Have a nice day

Brother

Imam zelo dobro prijateljico Makedonko. Je značajna, pridna, poštena, dobrega srca. Tudi njeni sorodniki so taki, skratka topli ljudje, ne kot snobovski, zavistni Slovenci. Ne obsojaj celega naroda, če poznaš samo enega njihovega človeka. A Slovenci smo pa brezmadežni?? Toliko v razmislek.

Poskusi na POP TV poklicati novinarko Bibo Mazzini, ki je imela oddajo o posvojitvi otrok v Makedoniji.

http://med.over.net/phorum/read.php?f=142&i=207&t=207

Poveži se še z njo.

takega butca, kot je Uoča pa že dolgo ne…

kaj ima pa to kar si napisal z narodnostjo? zapomni si, da so otroci odraz staršev in sicer v 90%… krade torej lahko lasten ali posvojen… sicer pa človeku kot si ti, je to neumno razlagati…

sicer pa se je tukaj razvnela debata, ki je čisto odplavala od bistva vprašanja, ki ga je postavil Benji…

Benji veliko sreče…

lp
mucica

VSAJ URADNIH NE, IMAJO PREVEČ SVOJIH

O TEM SMO BILI PRED CCA 1 MESECEM URADNO OBVEŠČENI, SEM ŽE O TEM OBVESTILA V SPODNJIH MAILIH

Uoča, predlagam ti da se odstraniš s takimi komentarji, ki ne bodo prinesli nič pozitivnega! Če ne moreš človeku pomagati, potem saj ne delaj škode!

New Report

Close