Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Rak Kako živeti z rakom? MEDITACIJA- dr. Joe Dispenza ob 19::00

MEDITACIJA- dr. Joe Dispenza ob 19::00

Danes ob 19: meditacija za zdravljenje:
https://med.over.net/forum5/viewtopic.php?f=131&t=11176591

Breda

Ni bila samo meditacija, bil je seminar. Dr. Joe Dispenza je rekel, da se mu v življenju nikoli ni sanjalo, da bo videl to, kar sedaj vidi, kar se dogaja ljudem. Pozdravijo si četrti stadij raka, slepi spet vidijo, gluhi slišijo, pozdravijo se kronične bolezni, multipla skleroza, ALS, sladkorna….
Gospa, ki si je pozdravila kronovo bolezen, je povedala, da nikoli v življenju ni bila tako zdrava, kot je sedaj. Še vedno vsak dan vstaja ob štirih zjutraj in meditira dve uri, ker v tem uživa.

Toda, treba je študirati, meditirati, delati, da postaneš drugačen človek. Le tako se lahko pozdraviš.

Breda

Podcast na Mindvaley Accademy:
dr. Joe Dispenza pove, kaj se dogaja na njegovih seminarjih. Kako se že na sedemdnevnih delavnicah, ki trajajo od 6 do 18h, neverjetne stvari dogajajo. Niso samo predavanja in meditacije, počnejo tudi druge stvari. Meditirajo in plešejo po plaži, se družijo. Ves čas so zelo sproščeni in dobre volje in razpoloženje je na višku. Bistvo Meditacija The Formula, ki ne pozna ne časa, ne kraja je, da si samo ti, telo in um. Brez skrbi in težav. Tvoje telo spi, um je buden in posluša vodenje. Ko odpreš svoje srce, je koherenca med možgani in srcem zelo visoka.Te vibracije potem preneseš v prihosnost. Najprej z umom učiš telo in potem telo uči um. Seveda, ko dovolj dolgo meditiraš. Ljudje se ne morejo pozdraviti, ker njihovo telo nima dovolj energije. Med meditacijo celo telo vibrira, če se dobro vživiš. Dispenza je povedal, da je bil sam presenečen nad neverjetnimi učinki meditacije že po parih dneh. Seveda je to koherenco tudi zelo velikokrat izmetil in pravi, da nastopi ogromna sprememba.

27.7. 2019 so poslušali po vsem svetu v 102 državah in cca 65.000 ljudi.

Če kupiš meditacijo, ki stane 50 usd, je prenos v živo iz dvorane, najprej razlaga in napotki za meditacijo in potem vodela meditacija ob sproščujoči glasbi. Vse skupaj traja več, kot 3 ure, meditacija sama pa 50 minut, in potem imaš še 30 dni dostopa do posnetka, da lahko poslušaš in meditiraš vsak dan. Mislim, da bo zopet v kratkem prenos iz nekega drugega kraja. Morda 27.8. ? Na njegovi spletni strani vse piše.

Breda

Še posnetek:
https://player.fm/series/the-mindvalley-podcast-with-vishen-lakhiani/dr-joe-dispenza-on-how-to-heal-illness-through-future-reality-mind-body-training?inf_contact_key=08adc09192457799f1b52f6aab8232c97e470d92b8b75168d98a0b8cac0e9c09

Tale meditacija je tudi zelo dobra, toda ni enaka.
https://youtu.be/lqrA-7WN1vg

Breda

https://youtu.be/JDbqsgMwxR8

Breda

Po enem mesecu sem kupila drugo meditacijo. Enkraten občutek, ko veš, da se dogaja v živo, ko bereš sporočila ljudi s celega sveta na desni strani ekrana. Zopet dobri 2 uri teorije in potem 1, 5 ure meditacija vodena v živo. Dr. Joe imenuje čakre energijske centre. Namenoma, da nimaš v svoji podzavesti že kakšnih spominov povezanih s to besedo. Naslov je Blessing the energy centers (live stream). Med vodeno meditacijo ob nežni glasbi aktiviraš vsak energijski center, najprej 1, potem dodaš 2. Potem ju harmoniziraš in potem dodaš naslednjega in harmoniziraš in tako naprej do osmega in potem vseh osem harmoniziraš in vibriraš. Sama sem čutila mravljinčke pri drugi in tretji čakri. Potem po celem telesu. Sedaj meditiram na to meditacijo 10 dni in je vedno bolje. Celo moje telo vibrira, občutek kot, da lebdim nekje v vesolju. Verjamem, da si ljudje pozdravijo vse živo. Da se v telesu sprostijo vse blokade in dvignejo vibracije in telo zdravi. Glasba igra, na začetku nekaj pojejo, dr. Joe daje vmes napotke, včasih kriči…”Feel it!” Tune in! Harmonize! Res mistično. Neka ženska je napisala, da jo to to kričanje plaši. Meni se pa ravno to zdi odlično. Si v čisto nekem drugem svetu. Da ni ena mlačna meditacija, da te vmes res spodbuja, da čim bolj aktiviraš svoje energije. Seveda tudi glasba pomaga, da gre vse kot po maslu. Sama res uživam.

To je menda osma, zadnja varianta meditacije na energijske centre. Je dober tale Joe Dispenza. In če poslušaš nekaj meditacij na dan in to delaš en mesec in si potem še posnameš in nadaljuješ, verjamem, da se začne telo zdraviti…. Da se dogajajo čudeži.

Breda

Kako lepooo…
Na seminarju. Včasih meditirajo stoje na prostem. Ženska je imela astmo od otroštva. Ko je medititala stoje, odprla svoje srce, je prišel dr. Joe, jo najprej opazoval in se potem se je postavil za njo. Tudi on je odprl svoje srce in poslal svojo energijo skozi njeno srce in… astme ni bilo več…
https://youtu.be/IuvELXutkf0

Breda

Na seminarju se pojavijo tudi nenavadna, tudi 3 metre velika, običajnim ljudem nevidna, bitja. No, so že tam. Ko prisotni odprejo svoje tretje oko, jih pa vidijo. Dr. Joe jih videva in opazuje že nekaj let. So različnih oblik. Z njimi včasih celo komunicira. Pomagajo tudi zdraviti. Vse to in še več pove tukaj.
https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=koWqhfwQMOU

Zdravo kje se da na delavnico meditacije

Vidim datum objave 8.3.24. Objave same pa ne vidim. Ali kaj narobe gledam?

Breda

 

New Report

Close