mediji, pogovor z umrlimi
Pozdravljeni,
v zadnjih nekaj dnevih sem veliko prebirala o medijih, obiskala sem njihove spletne strani …
Vsi za nekakšno “pomoč” ali za to, da pridejo v stik z umrlim pobirajo denar, velike vsote denarja.
Na takšen način delajo tudi vedeževalci, ki jih je pri nas vsak dan več, zdravilci itd.
Sama sem bila nekoč pri nekem zdravilcu, ki je žal že pokojni, in moram reči, da mi je zelo pomagal, v zameno ni želel ničesar. So mu pa ljudje vedno nekaj prinesli, bodisi kavo ali čokolado, nekateri so mu pustili kovance. Ni imel zastavljene cene svojih storitev. In takšen zdravilec, ki ne zahteva ničesar, naj bi bil pravi zdravilec.
Zanima me, če morda poznate kakšnega medija, ki nima zastavljene cene. Meni bližnja oseba si zelo želi priti v stik s svojim očetom, ki je umrl, ko je bil le-ta še majhen, tako da lahko rečem, da ga sploh ni uspel spoznati. V glavi se mu poraja veliko vprašanj, na katerega nima odgovorov. Tudi sorodniki mu ne povejo resnice … Vsak ima o dogodku neko svojo zgodbo. Sam pa nima niti enega spomina, slike, predmeta, ki bi ga povezovala ali spominjala nanj. Ima ga samo v svojem srcu in svojih mislih. Rad bi, da bi mu odgovoril na vprašanja …
Torej se opravičujem, ker sem zašla s teme: Zanima me, če morda kdo pozna in ima izkušnje z medijem, ki bi mu bil pripravljen pomagati in tako priklicati to osebo … pravega medija, ki ne pobira denarja, ampak je zadovoljen z vsako stvarjo, ki jo dobi. Hvala za odgovor 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.