Najdi forum

Zanima me, če poznate kakšnega medija, saj razmišljam o tem, da bi stopila v stik s svojo pokojno mamo. Umrla je pred dobrima dvema letoma, jaz pa še čutim njeno prisotnost, kot da je sama ne morem izpustiti. Sem še v letih ko bi jo močno potrebovala. In zaradi študija in glede odločitev… pogrešam jo! Brala sem knjigo Zdravljenje žalosti, kjer avtor opisuje svoje seanse- stik z umrlimi. Ali je kaj takšnega možno tudi pri nas?

Nikar se ne lotevaj tega in ne nasedaj takim rečem. Za svoje dobro ne delaj tega!
Če svojo mamo čutiš je to čisto v redu. In naj ti zadošča. Pravijo, da je ljubezen večna. Torej kaj se čudiš. Mama še vedno živi in je pač s teboj, ker ve da jo potrebuješ.
Nikar ne išči medija in pusti mrtve naj počivajo v miru. Moli zanjo in daruj za sv. mašo. Veliko miru in uspešen študij ti želim.

Punca išči pozitivizem, ne oklepaj se ne realnosti. Žal se ti je to zgodilo, a vendar zabredla boš globoko in posledica bo tvoja psiha. To ni način, to je samo farsa kjer misliš da govoriš z njo je pa tvoj jaz in halucinacije. Svetujem ti, da se pogovoriš z osebo ki ti je blizu. Žal so v življenju vzponi, padci…vedi da nisi edina. Mami boš pomagala s tem da ji boš poklanjala rože…. ne boš verjela, moli k zvezdam da ti pošlje en mali signal (možno da bo telefon zazvonu,utrinek zvezde,neki bo padl…) tako boš vedla da je ob tebi. Veš da te čuva, vse kar boš naredila boš čutila da je ob tebi. To se pravi da neboš zgrešila:) z leti boš postajala močna oseba..lp

MACA-FACA

Nobene nevarnosti ni. Jaz sem že mnogim pomagal na ta način, da so po pogovoru s pokojnimi zaživeli bolj sproščeno. Je pa tako, kot je napisal James van praagh, avtor knjige Pogovori z nebesi, tvegano je in veliko breme biti medij, ker so napadi na nas včasih neznosni, zato raje ostajamo v ozadju in naredimo to le za znance in take, ki o tem ne bodo govorili. Jaz si za zdaj še ne upam javno povedat da to delam, čeprav se zavedam, da zato veliko ljudi ne dobi pomoči, ki jo potrebujejo.

Pravkar sem prebrala knjigo Pogovori z nebesi, dobila sem odgovore kar na nekaj vprašanj. Pred petimi meseci sem izgubila v nesreči komaj 17 letnega sina in od takrat se mi dogajajo stvari, za katere ne upam nikomur povedati, npr. kar naenkrat se v njegovi sobi vkljopi radio, zaslišim znano melodijo, refren pesmi in ko pridem do sobe se radio sam ugasne…..Pa še razne druge stvari….

Dragi moj sine – naj ti bo lepo med angelčki – rada te imam – tvoja mama

New Report

Close