Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? Medicinski center Humano

Medicinski center Humano

Zanima me kakšne imate izkušnje z medicinskim centrom Humano v Murglah in tamkajšnjimi zdravniki?

Izkušnje trenutno zelo slabe. Tam imam osebno zdravnico, do nje sploh ne morem priti!

Na e-pošto 20. 9. do danes, 8. 10. in urgenci kakšen teden kasneje, ni nobenega odgovora, saj pošta do zdravnice sploh ne pride.

Če kličeš, dobiš klicni center, ki o tebi in tvojem zdravju nima pojma, saj se oglaša kader, ki nima pojma o medicini, hoče pa o tebi vedeti vse, preden se milostno odloči, če posreduje tvojo stisko/željo naprej!

Katastrofa od zdravstvene ustanove! Če ste pametni, naredite velik ovinek okrog njih!

Na zacetku obljubljali veliko… Že en teden poskušam odpret bolniško pri njih. Se ne javljajo. Ne odgovarjajo na maile. Obup.

Dokler so telefone dvigovale medicinske sestre, so bili super. Sedaj, ko je to prevzela Skupinska praksa pa katastrofa. 10 dni sem jih klicala, da so koncno preusmerili karton v medicino dela. Na telefon jih ne prikličeš, na maile ne odgovarjajo!

Sem bila 6 mesecev njihova pacientka, in hvala bogu sem lahko šla drugam. Tako nestrokovnega, nesramnega, podcenjevalnega kadra v svojem življenju se nisem srečala. Misija nemogoče je če želiš urediti bolniško, dobiti izvide… Z zdravnico sploh ne moreš govoriti, razen če te ona pokliče nazaj. Podpisala sem za eno zdravnico, dodelili so me k drugi… Ko prideš tja te vsakokrat pregleda druga zdravnica in ja, imajo tri. Administratorke so čisti podn.  Toplo priporočam, da se jih ognete v veliiiiikem krogu.

Čudi me, da sploh dovolijo, da lahko še obratujejo. Podn od podna,…

Sam stran od njih, neresni, neodvisni.

Se vprašaš če sploh delajo

Točno tako.

In na prste jim ne stopi nihče.

Se popolnoma strinjam z zgoraj navedenimi mnenji. Absolutno ne drži, to kar so obljubljani in navajali oz. navajajo na svoji spletni strani. Vsakič dobiš drugega zdravnika, čeprav prihajaš z isto težavo, pa še si med sabo ne znanjo deliti informacije, tako da vsakič dobiš od različnih zdravnikov čisto drugo mnenje in napotke. Zdravniki samo predpisujejo napotnice, spolh pacienta ne pogledajo. Zelo razočaran.

Katastrofa! Se strinajm z vsem napisanim zgoraj. Želela priti do zdravnika, čakati sem morala 10 dni, izvede čakala 10 dni. Praktično je nemogoče priti do zdravnika. tudi, če obljubijo, da bo poklical nazaj te ne pokliče. In res obljubljajo marsikaj, praksa pa je na žalost čisto drugačna. Tudi, če ti uspe priti do termina, potem čakaš v čakalnici tudi po uro, ker nimajo urejenega seznama naročenih pacientov itd.

Zanima me, ali je katera/i od vas, ki ste ali ste bilo pacienti te ordinacije, kdaj videli svoje fizicne kartoteke? Namrec na spletni strani imajo napisano, da fizicne kartoteke digitalizirajo in spravijo v arhiv, vendar jaz od njih nisem prejela na vpogled ne fizicne kartoteke ne elektronske verzije, kljub veckratnim pozivom.

Jaz imam kar vredu izkusnje v centru Humano na Vicu. Sploh odkar dela punca po imenu Nikolina Grgic TAKO prijazna da vse polepsa, vse hitro uredi, ustrezljiva. Zdravniki so okej.

Pohvalila bi se ostali team, izredno vztrezljivi.. sestre strokovni odnos.. dr. Fischinger, dr. Kumse in dr. Sotirov posluh za paciente in dobra organizacija.. prvo sem bila na lokaciji Menges pa mi ni ustrezalo odksr sem na Vicu je vse super

Živjo!
Kako pridete v kontakt z zdravnico? Sprašujem za dr. Sotirov. Ali obstaja kakšen email kamor ji lahko pišeš?
Hvala za pomoč!

Nimam pripomb čez njihovo delo. Vedno ustrežljivi. Tudi glede urejene zdravstvene dokumentacije. So jo digitalizirali in mi jo brez kakršnih koli zadržkov izročili v hrambo (govorim o zdravstvenem kartonu). Vsaka jim čast glede kvalitete dela in odzivnosti po e-pošti. Odgovorijo mi v najkrajšem možnem času, isti ali naslednji delovni dan. Se pozna na kvaliteti in kvantiteti opravljenih zdravstvenih storitev.

Glede bivše IOZ v ZD Ljubljana šiška pa sploh ne bi izgubljal besed, saj jo kazensko preganjam

Če le lahko pojdite drugam.

Najslabša možna izbira!

Odnos katastrofalen, neodzivni in nesramni!

[email protected]

Tudi jaz sem z njimi zelo zadovoljna. V zadnjem letu sem bila dostikrat na pregledu, zaradi podaljšanja bolniškega staleža, komisije, izvidov, ki sem jih potrebovala za operacijo.. Tudi napotnico so mi izdali v roku 30 min, ko sem na pregledu ugotovila, da mi je potekla. Organizirali so tudi referenčno ambulanto, vodeno online vadbo, pohode v hribe. Tudi na telefon se oglašajo zelo hitro, le na mail čakaš malo dlje na odogovor. Tudi e-karton ti pošljejo, jaz sem ga potrebovala za obdobni pregled. Skratka, brez pripomb.

New Report

Close