Najdi forum

zdravo!

a mi lahko prosim kdo pove kaj o tem javorjevem sirupu. kako deluje, kako se ga pripravi, a je piten, koliko stane. zasledila sem edino pri kaji, da ga je nekaj omenjala, pa ne cisto tako kot me zanima. a je kdo ze kaj shujsal s tem? koliko je pa lakote zraven?.

hvala od medeje

Na forumu Prehrana smo govorili o tem sirupu. Jaz sem posšala pred leti trikrat z njim. Pa sem potem prišla do spoznanja, da ni dober za hujšanje, ampak samo za čiščenje telesa in v bistvu za pripravo organizma na nov način prehranjevanja. Telo namreč v tem času živi iz telesnih rezerv.Ko potem spet preideš na prejšnji način prehranjevanja, se ti kg povrnejo.Jaz nisem nikoli shujšala toliko kot piše ampak vedno samo 2-4 kg, ki sem jih potem zlahka dobila nazaj. V času , ko sem ga pila točno po navodilih, sploh nisem bila lačna, čeprav me je to najbolj skrbelo.
Navodila za pripravo so na sirupu.Zmešaš predpisano količino sirupa,limoninega soka in vode. Tega moraš spiti določeno število litrov na dan(sem že pozabila koliko), zraven pa za žejo še metin čaj. Stvar je pitna, saj ta sirup uporabljajo v Ameriki tudi kot dodatek k sladicam.Mislim, da je cena okoli 6000 sit za liter, ki pa ni dovolj za eno 10 dnevno kuro.
Najhujše od vsega je bilo to, da se mi je sirup uprl in mi je bil okus tako ogaben, da mi ni več šlo.

Predlagam ti, da hujšaš na zdrav način. Če se boš odločila za sirup, ga res uporabi samo za čiščenje. Ne lotevaj se diet, preberi na forumih vse o hujšanju in se odloči, da boš zdravo hujšala. Predvsem pa , da boš telesno mnogo bolj aktivna kot doslej.

LP,Kaja

javorjev sirup je ful dober na bananah

Moja izkušnja je popolnoma identična Kajini. Za čiščenje ja, za hujšanje ne.

A mogoce kdo ve natanko, kaj je potrebno za pripravo, kaksna razmerja in to. Ali ga lahko kupis tudi kje drugje, npr v dm-ju? Samo na tistem pol nic ne pise, kako naj bi ga pil v shujsevalne ali podobne namene.

New Report

Close