Med. sestra in pregrevanje jeter
Morda kdo pozna med. sestro, ki ima poslovne prostore v Kranju? Večkrat sodeluje v tv oddajah in modruje o neznanju naših zdravnikov, javno napada njihovo strokovno neznanje in odgovarja na tel. klice gledalcev.
Zanimivo je, da se vsi njeni odgovori končajo s pregrevanjem jeter, ožilja, želodca ali drugih organov. Voditeljica oddaje na Gorenjski TV si je celo dovolila, da je arogantno napotila nezadovoljnega gledalca, naj ugasne TV.
Kar težko doumem stisko ali nemoč ‘bolnikov’, ki so pripravljeni za njeno marmelado, ki jo menda uspešno trži, odšteti po več tisočakov. Morda pa je nekaj narobe z našimi inšpektorji?
Očitno bo razlog res v pregrevanju, vendar tistih, ki nasedajo na take nizke finte in prijeme. Ala Biomagi z bajalico… Jao…!
Morda Slovencem škodijo preštevilni mobiteli, ki jim pregrevajo možganske celice…? Tega med. sestra še ni omenila. Pustimo se presenetiti.
Dragi Dejan.
Predvidevam, da govoriš o gospe Irmi. Nekaj ti bom dejala; upam, da ne boš potreboval njene pomoči. Ko zdravstvo dvigne roke, se šele pokažejo pravi rezultati omenjene gospe.
Jaz vem in vem, da tudi mnogo drugih ozdravljenih to ve, kakšna je njena prava moč. Mnogo ljudi poznam, ki so se zdravili pri njej, predvsem zaradi raka, pa jim zdravniki niso mogli pomagati, ona pa jim je. Kaj več še želiš? Jaz že nekaj časa živim po njenih navodilih in moram priznati, da se mi je uredilo toliko stvari, da ne morem verjeti.
Sicer pa so in ste ljudje, ki ne bodo verjeli takih stvari, pa če jim dokažeš z milijon dokazi. Tako pač je. Sicer pa je tudi prav tako.
Pa lep pozdrav in čimveč “naravnega” zdravja!
Hmm. Morda imaš celo prav draga Ninanana (imaš tak nick, ker smo tako nizko pristali na songu?). Njeno izvajanje na tv je obupno… Čudno je, da ni še bolj popularna, če je tako uspešna. Nikjer in nikdar prej nisem slišal ali bral o njej.
Kaj pa če je vse, kar ljudje po obiskih pri njej, občutijo in zaznajo le placebo efekt? Tudi sam sem namreč imel raka in se zanimal za alternativne oblike zdravljenja raka…
Prejle sem malce na hitro zaključil post, morda bo kdo celo sklepal, da se nanaša na Karmen Stavec in pesem Ninananan.
Ne, za go. sestro Irmo gre, ki zdravi vse živo.
Rad bi se še zahvalil ge. Ninanani za dobre želje, saj mi želi, da ne bi nikoli potreboval storitev ge. sestre Irme in čim več naravnega zdravja.
Ob vsej uspešnosti zdravljenja ge. Irme, ki ga ne zanikam, saj ga ne poznam, bi pa res pričakoval drugačen način predstavljanja njenih metod, kot se jih sedaj poslužuje v javnih TV oddajah (konkretno sem zgrožen in presenečen spremljal nekaj njenih predstavitev na Gorenjski TV).
Javno napadanje medicinske stroke in klamfanje vsepovprek, tudi če jo kdo opomni na njeno nerazumno ravnanje, je nepopisna norost človeka, ki naj bi se spoznal na medicino, znal ljudem pomagati in strokovno svetovati.
Gospa Irma bi se morala naučiti sprejemati tudi javno konstruktivno kritiko gledalcev, ki je ne poznajo, in tudi medicinskega osebja, ki zgroženo prisluhne (če sploh?!) njenemu klevetanju zdravniškega znanja in izkušenj kar povprek.
Žal naša zakonodaja še dopušča tudi nekaterim ‘zdravilcem’, da služijo na račun neukih ljudi – ne glede na posledice. V tujini morajo taki ljudje imeti licenco, preden lahko začnejo z zasebno prakso (npr. homeopati v nekaterih evro državah). Pri nas pa se tega lahko loti vsakdo, ki ‘se začuti sposobnega’ zdraviti ljudi. Ima ga. Irma morda še kaj več kot SŠ za med. sestre? Tega res ne vemo…
Gospe Irmi se tukaj javno opravičujem, če ji delam krivico, a takšen vtis in kritiko si je zaslužila sama s svojimi izvajanji na Gorenjski TV. Veselilo me bo, če me bo kdo prepričal, da se motim. Vi, gospa Ninanana me niste – prav z ničemer.
Lep pozdrav in obilo zdravja po navodilih ge. sestre Irme vam želim.
Dejan
1. Pesem Karmen Stavec je Nananana, z a-jem in ne i-jem.
2. Ni bil moj namen kogarkoli prepričevati v njene sposobnosti, ker tega jaz ne morem dokazati preko interneta in nekaj besed. Pravzaprav niti nimam potrebe po tem, da bi dokazovala. Je pa res, da ko bi tele negativne poste nekdo bral in bi potreboval njeno pomoč tega ne bo storil, ker po vašem mnenju (kar pa vam, na vaše verjetno presenečenje, verjamem) z besedami in obnašanjem dokaže, da “nima pojma”. To je pač način njenega izražanja in kaj potem. Tudi meni se ne dopade, vendar je za mene in nekaj mojih prijateljev storila toliko, da je zaradi tega ne obsojam.
Ne bom je zagovarjala, ne bom vas, dragi Dejan, prepričevala, ker nimam nič od tega, želim le, da ne bi to naletelo na napačne oči, kot sem že prej rekla.
Aja, še to. Mogoče ste iskali na napačnih mestih. O ga.Irmi je pisalo v Jani, v prilogah Dela, v oddaji Preverjeno je bila in verjetno še kje pa jaz ne vem.
Pa da ne bom pozabila še tega, a ste vedeli, da ima za zdravljenje določenih bolezni, med njimi tudi Multiplex sklerozo, potrdilo “urada za patente”,da so njene metode res to za kar pravi da so?
Sicer pa kot sem že prejšnjič rekla, upam, da njene pomoči ne boste potrebovali.
Pa sedaj ko sem šla vaš post ponovno brati sem ugotovila, da govoriva o različnih stvareh. Jaz o njenem zdravljenju, da je uspešno, vi pa o njenem obnašanju.