Najdi forum

OJLA!

S fantom sva skupaj približno 8 tednov in imava kar precej resno zvezo! Problem pa je da imam prijateljico s katero sem nekdaj počela skoraj vse!!! In zdaj ko imam resnejšega fanta se počuti osamljeno in preprosto zavrženo! Nevem kako bi uskladila čas med njima! Tudi jas pa bi rada bila čimveč časa z njim, pa tudi z njo! Na žalost pa ona nima fanta tako da nemoremo imeti dvojinih zmenkov pa tudi z resnejšimi zvezami se ne strinja!

PROSIM POMAGAJTE MI ĆIMPREJ IN HVALA!

8 tedenska resna zveza :)))

Ljubi svojega fanta, bodi še vedno prijateljica s vojo kolegico. Z fantom bodi toliko koliko želiš, verjetno želiš več, ampak ne zavrzi niti prijateljice. Povej to fantu in povej to prijateljici. Tako boš v tej resni zvezi spoznala, ali imaš še kaj svobode, lahko delaš še kaj drugega, kot se samo posvečaš fantu in seveda tudi obratno, kako se boš potem razumela s prijateljico in ali je res prava prijateljica in te razume, da imaš fanta.

Punca, pogovor, in vedno pogovor.

Veliko lepih trenutkov ti želim.

Primož

Cao Nini!

Sama sem se pred kratkim znasla v podobni situaciji, le da smo bile 4 prijateljice. Trudila sem se, razlagala in na koncu sem ostala le s prijateljico, ki ima ravno tako resno zvezo in me razume. Z ostalima se dobim le kdaj pa kdaj na kaksni pijači, saj sta se po malem ze sprijaznili s situacijo. Verjamem pa, da ko bosta sčasoma tudi oni dve dobili resnega fanta, takrt bomo obnovili stike in me bosta končno razumeli. Dokler nista sami v moji koži, pa tega ne morem pričakovati, ker je le malo ljudi sposobnih empatije.

No tole ni ravno nasvet, ampak vseen vidiš da je tvoj problem pogost in da se bodo stvari sčasoma uredile, če je ta tvoja prijateljica vsaj malo razumevajoča.

Lp

T.

enostavno se malo manj videvaj z fantom.

New Report

Close