med dvema ognjema
situacija je takale: taščin prijatelj praznuje okrogli rojstni dan…z mojim partnerjem sta bolj na bojni nogi oz. nimata stikov, jaz se z otrokoma večkat oglasim. namen nas ima povabiti na kosilo, jaz pa vem, da moj partner ne bo za to.
da ne bi šli, se mi pa spet ne zdi.
skratka, kakorkoli obrnem, na eni strani bo zamera…kaj mi svetujete?
tudi mi imamo podobno situacijo. Jaz možu stojim ob strani in spoštujem njegovo odločitev, da stikov trenutno pač ni. No, pa moram reči, da tudi meni tako kar odgovarja. Vsekakor pa se ne bi spuatila v prepir z njim zaradi tašče. Pa če ima prav ali ne. On je moja družina, moj partner. Ne pa njegova mama.
Srečno!
Težko kaj rečeš, ko pa ne poznaš ozadja (npr. zakaj sta na bojni nogi).
Sicer je lažje svetovati kot pa potem tisto narediti. Jaz mislim, da bi tvoj patner pač malo pogoltnil in šel na roj. dan, vsaj zaradi mame, ali ne?
Ti poglihaj doma, tašča pa naj pogliha pri svojem prijatelju. No ja, lahko je reči.
Včasih je pač treba malo popustiti in kaj narediti v nasprotju z lastnimi občutji . Kaj pa vem. Jaz bi že mojega poskušala prepričati, vendar morata za “spravo” biti oba. Kaj pa je tistih par uric, naj se tvoj vsede daleč proč od njega, pa bo.
LP