me vleče za nos?
živjo.
imam tole vprašanje. Spoznal sm jo na faksu, oba sva zdaj stara 22 let. Na začetk sva se veliko družila, pogovarjala. No, potem je z moje strani vzklila velika ljubezen do nje. O svojih čustvih sm ji povedal,a je rekla,da sva lohk samo prijatelja. Bil sem neznansko razočaran,saj sem jo neizmerno ljubil. Nisem mogel razumeti da sta za ljubezen potrebna dva in sem jo iz razočaranja začel ignorirati. Tako je bilo pretekli dve leti.
Zdaj pa že kakšna dva mesca mava spet stik. si smsjava, pogovarjava, greva skupi na sladoled. in to vse na bolj kot ne na njeno pobudo.
ali to pomeni, da sem ji mogoče vendarle postal všeč? ali pa si samo dviguje samozavest, ko vidi, da sem tako očaran nad njo. jaz namreč ne skrivam svojih čustev do nje in tudi nisem bil z drugimi dekleti,čeprav so bile priložnosti. in ker ona to ve, ji je mogoče všeč ta občutek, da me ima “v oblasti”?
Še to:če jo naravnost vprašam, če kaj čuti do mene, mi nikoli ne odgovori naravnost, ampak mi vedno natrosi kak odgovor tipa “da sm v redu fant, ampak da se zdaj še ne poznava tolk…”.
Smem sploh kdaj upati na njeno ljubezen ali pa je boljše, če to pustim za sabo?
MArko,
upanje umre zadnje. Vendar pa ne moreš celo življenje posvetiti samo upanju, ampak moraš tudi kaj narediti. Ljubezen je čudovita stvar, če jo znaš živeti in se za njo tudi truditi, vendar ljubezen ne zahteva da se vsemu odrečeš, samo zaradi ene osebe, ker na koncu je to že obsedenost in nekaj počneš kot z glavo skozi zid in kar naenkrat ljubezen preide v nekaj popolnoma drugega. KAjti ljubezen do drugega pomeni tudi ljubezen do samega sebe. Ena zapoved pravi, ljubi svojega bljižnega kakor samega sebe. Pa ti želiš trpeti???? Ne, torej te ljubezen ščiti, da ne počneš prevelikih neumnosti.
Samo verjetno ti tudi pove, da je velika neumnost zapraviti življenje za nekaj, kar ti je reklo ne. Mogoče je bil ravno to znak.
In če sem sedaj človeški. Vsem nam je všeč energija drugega, ki pa si jo ne znamno razložiti, jo samo čutimo. Včasih temu rečemo nedostopnost, včasih pa oblast nad nekom…. in še je prispodob. LAhko je, da ima to rada, da te ima zato rada tudi ob sebi, ampak prioriteta je še vedno drugje, ti si ji lahko samo nadomestek, mogoče pa bo takoj drugače, če boš začel živeti po svoje.
Moje mnenje je tako, brž ko boš začel uresničevati svoje želje in sprejemati življenje tako kot je, takoj boš bolj zanimiv. Vendar nikar to ne počni zaradi nje, ampak zaradi samega sebe. Življenje pa sprejmi tako kot je.
primož
Marko, skoraj verjetno te vleče za nos.
Ali pa se dela, da je nedosegljiva.
A ne čutiš nič, kako ti poglede vrača, kako se pogavarja s teboj, kako pristopa k tebi ali te opazi, ko prideš, te ošvrkne s pogledom.
Čakajte mladci, madonca, a ste vsi iz krompirja al kaj.
Kaj pa čustva, ne rastejo v vas, ne zaznavate vibracij,pogledov ali so topli ali so hladni.
Kaj pa potem, je sedaj važno s kakšnim avtkom se pripelje študent in potem štejete koliko jih leži pred havbo avtomobila.
No aml pretiravam, ampak ne razumem, da človek ne čuti in se sprašuje, če ga kdo vleče za nos.
HOUG govoril sem
Marko: naredi se malo manj dosegljivega. Ko te bo klicala, da se dobita, reci, da imas ene opravke in da jo bos ti poklical, ko bos imel cas… in podobno.
Ne bodi COPATA!
Ko bo sla s tabo, po tvojih pogojih, te bo morda zacela cenit… in tu ne cakaj dolgo. Naredi si priloznost za poljub. Ce bos pogorel… jebat ga, bos vsaj vedel pri cem si in se bos tudi samo zacel cenit, ker se bos koncno znebil tega oblaka nad sabo. Ce ti bo pa ratalo, si pa itaq ZMAGAL.
Torej, v obeh primerih ZMAGAS!
LP