Najdi forum

mb ginekolog

jaz mam dr. Veingerla in sem ful zadovoljna z njim. pa tud nove pacientke še sprejema. je pa v ZD na Jezdarski, dela pa tud še na Vošnjakovi.

nela petrovi; je yakon. SEdaj imam že tretjo nosečnsot pri njej. Je prijazna in strokovna. SAmo čaka pa se navadno dolgo na preglede. AMpak samo da je vse v redu, glede na to da sem rvo nosečnost imela rizično in sem res velikokrat bila na pregledu.
lp

Aja, jas sem bla samo enkrat na pregledu, dvakrat pa tak, in ne grem več tja. Prvo mi sestra reče, da če rabim tabletke se ne rabim naročit in lepo pridem tja, ko jih rabim. Me najprej nadere sestra zakaj se nisem naročla, pol mi reče, da naj mi bo, da me bo sprejela. Pridem v ordinacijo, se slečem, doktor p apogleda pa se začne dret na mene, brez da me sploh vpraša karkoli. Pa še prvič, ko sem bla naročene sem dve uri čakala.
Takim, ko so malo občutljive kaki odnos majo z zdravnikom ga ne priporočam, sicer možno je, da je do zlo mladih taki.

Meni pa je Nela Petrovič najslabša zdravnica, kar sem jih kdaj v življenju imela, na kateremkoli področju zdravstva. Neosebna, hladna, neprijazna. Ima pa super sestro, kar je njena edina prednost. Nikomur je ne priporočam. Obstaja veliko boljših, strokovno in osebnostno, ginekologinj in ginekologov. Pohvalila bi Suzano Peternelj Marinšek iz Celja. Res si vzame čas za pacientko in potrpežljivo odgovori na vsako, še tako butasto vprašanje.

Pozdravljene,

Moja ginekologinja je Renata Završnik- Mihič in sem imela strašansko srečo, da sem takrat, ko sem prvič v njeno ambulanto klicala, prišla “not”.
Ko sem krvavela v 5.tednu, sem takoj poklicala sestro Ljubico, s katero sva se pogovorile, nato pa sem bila naročena še k ginekologinji, kjer mi je naredila ultrazvok, se usedla z mano pa mi vse razložila. Že samo njen obraz deluje res prijazno…
Jaz zagotovo priporočam njo, je pa res, da je dolga čakalna doba.

Bolano misljenje in totalno zgreseno. Ena najboljsih zdravnic, polek dr. Cas Sikosek, na katero sem naletela.

New Report

Close