mb ginekolog
Dr.Mavrič je super ginekolog, ampak na žalost je sestra, ki dela v sprejemni pisarni ZELO nesramna! Poznam jih ene 5, ki so šle od njega zaradi nje, slišala pa že za še več primerov. Tudi do mene se je tako obnašala, da mi je bilo dovolj in sem šla drugam.
Sem pa slišala, da so vredu: Dr.Završnikova, Dr.Završnik-Mihičeva, Dr.Kudrova(pri tej sem jaz sedaj), za nekatere druge sem tudi slišala pohvale, ampak se sedaj ne spomnim priimkov.
LP
Dr.Kudrova je sicer zelo dobra, ampak je res, da sem se do zdaj kar načakala. Ponavadi sem prišla tja že ful prej, bila sem recimo četrta in potem, ker jo vedno katera pozna, jih vzame glih pred mano. Tak ene dve ali celo tri!!! Grrrr!!!!:( Tak da sem se zdaj odločla, da bom pač šla pozneje tja in se bom lepo naspala. Za Završnikovo in ostale pa ne vem. Pri Mauriču so šle nosečnice vedno naprej in po vrsti, tako kot so prišle.
LP
Z dr. Suzano Završnik sem zadovoljna. Celo nosečnost me je lepo spremljala.
Spoznala pa sem tudi dr. Lucijo Kuder med hospitalizacijo v 32. tednu. Je mlada, ambiciozna, zavzeta, pred vsem pa tudi porodničarka. Zakaj to izpostavljam? Mislim, da je prednost, če ima nosečnica ginekologa oz. ginekologinjo ki je tudi porodničar. Nikoli ne veš kdaj lahko prideš predčasno v porodnišnico in tako imaš avtomatsko tam tudi svojega zdravnika, ki te že pozna, itd…
Odločitev je pa seveda tvoja. Pa še to, med ležanjem v bolnišnici sem slišala tudi, da dr. Kudrova dela ogromno CR, in da je večkrat na dan v sobi za intenzivno nego po CR. V glavnem zelo, zelo zavzeta; verjetno tudi zato tako zasedena.
Oy, Jasna! Ni pomota, jaz sem bila z dr. Čas Sikošek do sedaj zmeraj zadovoljnja, pove vse kar jo vprašaš oz. kar te zanima, pregleda te čisto ok, napoti te na vse potrebne preiskave, do mene je bila čisto prijazna.
Sicer pa – ljudje smo različni in tako tudi različno kompatibilni drug z drugim,
pozdravček za sončen dan, LP, Miškolinka
Ojla! Končno končana telefonjada in lov na ginekologa. Završnikova ne sprejema več nosečnic, torej odpadem. Završnik mihičeva pa me lahko naroči šele konec januarja, kar mi je absolutno prepozno, kje pa je že kdo videl prvi pregled konec četrtega meseca nosečnosti, haallllllllllooooooooooo!
No in potem pokličem v Slo. Bistrico in oglasi se mi zelo prijazna sestra in me naroči v torek.
Zelo me je mikala tudi Kudrova, vendar se mi stemni pred očmi, ko pomislim na čakanje.
Sedaj pa k vprašanju, da preneham s flancanjem. Zanima me kako je z ultrazvočnimi pregledi pri tem zdravniku v S. Bistrici in kako pri Kudrovi. Kolikokrat na nosečnost jih opravljajo?
Seven, tebe bi pa še prosila za kaj dodatnih informacij o tem zdravniku.
Ful vam hvala, zlate ste.
aja
Mihič završnik je dobra, je pa čakalna doba.
V bolnici pa bi priporočala Kovačevo ali Kopše-Berčič, obe sta zelo prijazni, pa tudi Gavrič je ok.
Moje osebno mnenje o Kudrovi pa ni najboljše, ampak to prepuščam vsaki sami.
Tudi Čas Sikošek res ni med najbolj prijaznimi.
Ostali pa ne vem, če sploh še jemljejo.
Zelo prijazna je tudi Bandeljeva v Sl. Bistrica, ima pa kar gužvo.
Veliko sreče.