Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Kronična bolečina – fibromialgija Maya, Ina13, Mateja, in ostali na guaiu

Maya, Ina13, Mateja, in ostali na guaiu

Lepo pozdravljeni!

Vi ste v primerjavi s menoj že veterani v jemanju guaifenesina. Ker sem zadnje čase malo zmedena, me zanima kako vam gre? Prosim, vzemite si malo časa in napišite svoje izkušnje! So spremembe že zelo opazne, ali majhne? Kako se počutite? Kakšne simptome imate, če imate?
Prosim, podelite s nami svoje izkušnje!

lp

Gordana ******* Upanje je nekaj mehkega, kar se spusti na dušo in zapoje melodijo brez besed. Nikoli ne obmolkne in najslajše zveni ob nevihti. (Emily Dickinson)

Kaj pa to je? A mi lahko mal razložite, ker me zelo zanima.Hvala.

Tukaj :

No,malo kasno, a bolje kot nikoli. Res sem zacela jemati to zdravilo, a ker sem vec ali manj v bolnici, sem po prvi skatlici prenehala z jemanjem guaif…
Enostavno mi ni zneslo. Nisem imela nobene kontrole nad sestavini v ogromni mnozici vseh infuzij, zdravil….
Ravno danes sem prisla zopet iz bolnice po 15 dnevih. Ja, ko ostale stvari poslihtam, upam, da se bom ponovno spopadla z guaif. Ej, sej se napisat ne znam. Adijo pamet. Bom pa se pokukala na to stran, ce se bo se kaj novega v zvezi stem pojavilo.
Pa lep poydrav vsem!
Maya

Hvala, Maya! Lepo, da je vsaj nekdo odgovoril. Upam, da se boš kmalu počutila boljše!

lp

Gordana ******* Upanje je nekaj mehkega, kar se spusti na dušo in zapoje melodijo brez besed. Nikoli ne obmolkne in najslajše zveni ob nevihti. (Emily Dickinson)

NA GUAJU SEM ŽE VEČ KOT LETO, TEŽAVA IMAM ŠE VADNO, VENDAR NISO TAKO NEZNOSNE KOT SO BILE.MASERKA MI JE NA ZADNJEM PREGLEDU NAŠLA ŠE ŠTIRI MAJHNA ZATRDLINE, V ZAČETKU JIH JE BILO 36.ZELO POZORNI BODITE NA SESTAVINE IZDELKOV, KI JIH UPORABLJATE. POGLEJTE ORIGINALNE SESTAVINE NA EMBALAŽI, NE NAŠIH PREVODOV. NA MILU , KI SEM GA UPORABLJALA SEM ZASLEDILA PODATKE O RAZLIČNIH SESTAVINAH. NA PROIZVAJALČEVI SESTAVI JE BILA ZAPISANA NEDOVOLJENA SUBSTANCA(benzyl salicil), NAŠ PREVOD TEGA NI OMENJAL.

VELIKO USPEHA PRI ZDRAVLJENJU IN LEP POZDRAV

MATEJA.

New Report

Close