maxi cosi mura 3
Mi imamo voziček maxi cosi mura 3 in smo zelo zadovoljni z njim. Najin sin se je rodil aprila, in smo kupili samo mehko košaro.
Edina slabost je bila ta, da živimo na hribu in ga je kar težko vozil po klancu navzgor, drugače pa ga ne morem prehvalit. Sedežni del je super, ker je zelo širok in blago je tudi fanj, saj se ga da oprat in vpija vlago. V zimskem času smo uporabljali zimsko vrečo – ampak samo ko je bilo zelo mrzlo, drugače pa smo ga malo bolj oblekli. Poleg mure smo imeli še športni voziček Chicco, ki se je pozimi slabše obnesel. Mura je za vse terene super, tako za makadam, travo, sneg, asfalt.
Glede na to, da smo pred kratkim kupili Zappa, smo se odločili, da muro prodamo.
Če te zanima voziček z dodatno opremo (zimska Vreča Mura Footmuff , Košara Pram Body(mehka košara za novorojenčka), prevleka za dež, nastavek za senčnik, torba za previjanje (torba multibag), nastavek za lupinico maxi cosi) prodamo za 550 EUR. Barva je modra – atlantic.
Hubertus – glede na to, da prodajaš rabljen voziček, imaš prav oderuško ceno.
Tudi mi imamo Muro 3, zaenkrat še uporabljamo trdo košaro in smo super zadovoljni. Mura je lepo vozna po vseh terenih, kolesa so napihljiva in vzmetena, zato dojenčka ne trese preveč.
Splača se pregledat ponudbo na ebayu – kompleti so precej cenejši kot pri nas, poštnina pa okoli 25 eur. Ko smo ga kupili mi je pa bila ravno akcija v BC in smo dali za voziček z športnim sedežem, trdo košaro in lupinico 640 eur (nastavki za lupinico, dežna prevleka in prevleka proti komarjem so poleg).
lp,
Suzzi
Se strinjam s suzzi. Za vozičke se splača pogledati po internetu. Jaz sem ga kupila v Bibmomarketu in je prišel cel komplet Chicco S3 530 Eur (športni sedež, trda košara, lupinica, avtofix, zimska vreča, dežna prevleka), poštnina 25 EUR, tukaj je čez 700, rabljene pa ženske prodajajo za 500 – 600. Noro.
sicer imam muro 4, vendar ni razlike..zelo sem zadovoljna..imam pa zraven trdo košaro, ki je veliko boljša od mehke..če ti otrok zaspi v njej, jo enostavno snameš z vozička in neseš v hišo… kadar pa je pihalo sva enostavno sedež obrnila v najino smer, da je bil otrok zaščiten..
Tudi mi smo kupili Muro in je super. Vse sva naročila preko Ebaya iz Nemčije in je bila poštnina komaj 15 EUR, ves komplet pa cca. 700 EUR in to s trdo košaro. Pa še dobavljeno je bilo vse v 5 dneh, tako da se splača. Voziček je malo težji, kar pa je tudi super, da ti ga malo močnejši veter ne prevrne.
Sama sem kupila mura 4 voziček in to na hrvaškem. Za letošnji model oz barvo sem dala okoli 600 eur, to je skupaj z skladno TRDO košaro in lupinico, vse v ujemajoči se barvi. Pri nas bi me to prišlo okoli 770 eur. Seveda je to cena po vrnjenem davku. V osnovi je že tako cenejši potem še davek, tako da res priporočam izlet na hrvaško. Ponekod imajo še popust na gotovino.
Kar se pa materialov tiče pa je odvisno od barve. Sem bila najprej odločena za adriatic blue potem ko sem pa videla primerjavo s tango red sem se odločila za tango red. Všeč mi je, da se lahko sedežna podloga sname in opere.
Sicer ga nisem še preizkusila v praksi, ampak po podrobni preučitvi trga in mnenjih uporabnikov, sem ugotovila, da ima skoraj same pluse, minus je le teža (18 kg), vendar pa imajo vsi vozički z velikimi napihljivimi gumami kar precejšno težo. Zame pa pridejo v poštev le takšne gume. Moram reči, da sem pred nakupom poiskala čim več podatkov o njem in moram reči, da še nisem naletela na slabo kritiko od uporobnikov, nasprotno.
@ Janjaj:
Pobrskala sem po forumih in našla priporočila kako in kam. Sama sem iz Lj, zato mi je najblijžje Rijeka ( dobrih 100 km), kjer imajo velik nakupovalni center, notri pa več otroških trgovin.
http://www.rijeka-shopping.com/
Sama sem bila v Tower centru. Morem rečt, da bi raje videla, če bi imela Zagreb bližje, ker imajo tam več izbire in lažje dobiš željeno barvo. Kar se garancije tiče se pač moreš obrniti na trgovino v kateri se kupi voziček. hop
Lahko tudi pokličeš v trgovine in se pozanimaš, če imajo na zalogi željeno barvo preden se odpraviš. Če greš v Rijeko poglej link in preko imen na linku najdi telefonske (npr v googla vpišeš tower centar in potem na njihovi spletni strani najdeš telefonske vseh trgovin).
V Zagrebu je baje naka trgovina King Cross.
Upam, da sem ti pomagala.
Lp Slonček
POzdrav! jaz bi pa prosila gospo pod vzdevkom reby če me lahko kontaktira? na [email protected]. rada bi vas vpr preko katere pošte ste pošiljali za tako nizko poštnino?
lp