Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje maxi cosi košara in zimska vreča quinny

maxi cosi košara in zimska vreča quinny

Ali mi lahko katera razloži, kako se uporablja zimska vreča quinny v kombinaciji z maxi cosi jajčko. Ali moraš otroka sleči iz vreče, če na vozičku uporabljaš košaro maxi cosi?

Živjo!

Ne vem kako velikega otroka imaš? Jaz sem prakticirala takole: v lupinici je bila brez zimske vreče, ker je bila lupina premajhna (vse je viselo z lupinice, pasovi pa se niso dobro pritegnili zaradi zimske vreče). V košari sem jo imela pokrito le z odejico, ki je bila poleg košare (jasno, mala je bila v kombinezonu, ki je podložen s flisom). Ravno danes pa sem jo posedla v športni voziček, v zimsko vrečo, ker je bila za košaro že predolga in je jokala ter se dvigovala.
Najbrž ti nisem kar prida pomagala, ko sem kupila lupinico, zimsko vrečo in športni voziček (vse rabljeno), mi je bivši lastnik govoril da zimska vreča+lupina pašeta skupaj. Pa ni šlo…

Obstajata zimska vreča za lupinico in zimska vreča za športni del vozička.

V lupinico daš zimsko vrečo za lupinico (kupiš original od Maxi Cosi) napelješ čez vrečo pasove, položiš noter otroka, zapneš pasove od lupinice in nato še zapneš zadrgo od zimske vreče.

Zimska vreča za športni del je večja in malo drugače oblikovana kot zimska vreča za lupinico.

Jaz sem obe zimski vreči uporabljala namesto odejice tudi v košari Dreamy, najprej tisto od lupinice ker je manjša, nato pa tisto od športnega dela.

New Report

Close